årets første loppemarked

Det som for meg ble årets første loppemarked, var trangt, innestengt og litt skummelt. Men jeg fant noen fine ting da.

Det å bli dyttet til eller skumpet borti er noe du må regne med på loppemarked, og ja jeg vet jeg er lav, men ser ingen grunn til å slå meg i toppen av hodet, for så lav er jeg ikke at det kan ha vært ved et uhell.

Inne på lekeavdelingen gikk det ikke an å puste og inne på møbel avdelingen tenkte jeg at noen burde ringe brannvesenet og varsle dem om dødsfelle. Så mange mennesker, noen dro etter seg kofferter og trillebager, andre dyttet på barnevogner. Korridorer så trange at man nesten ikke kunne gå to i bredden (møte noen) og møbler pakket høyt i mellom i en liten gymsal, om dette ikke er dødsfelle vet ikke jeg hva som er det. Hjelper jo at de innerst i salen har plassert alt det elektriske, bare slik for sikkerhetsskyld.

Bok og cafe delen var egentlig ganske grei, g det var her jeg også fant mine fire ting. 1 lyn tp spill en oppskrift perm, ja jeg har en lik en fra før, men forskjellige oppskrifter. En bok med hekle og strikke oppskrifter og en utrolig note/sang bok.

Loppemarked kan være moro, men ikke når du enten ikke kommer inn eller at du risikerer liv og helse i for overfylte trange rom. Kanskje de kan vurdere å åpne enda et rom til neste år og fordele presset fra møbler og elektrisk over på to steder?

Oppsal loppemarked lørdag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg