Bytur i sola

Jeg leverte inn mobilen min for litt over en uke siden for å få den reparert, men endte opp med å kjøpe ny i stedet for å vente på det jeg regnet med ville være dårlige nyheter. Men jeg tok feil og på torsdag fikk jeg beskjed om at jeg kunne komme og hente min nye erstatnings iphone 7!!!

Fredag hadde jeg ikke mulighet, men når jeg våknet opp og følte meg i super form på lørdag, bestemte jeg meg for å dra ned til byen å fikse det. Jeg var også så heldig at mamma tok Lykke etter at jeg hadde fått gått en god tur med henne, så jeg kunne slappe litt av.

Jeg trodde mobildelen skulle ta lang tid, men siden jeg skulle hente slapp jeg litt billigere unna. Etter dette tok jeg en liten gåtur ned hovedgata og mot byporten. Jeg var innom flere butikker på disse få meterne og fikk brukt en del penger, men målet var byporten.

Byporten hadde spa og velvære dager, mormor spurte meg senere om jeg viste dette før jeg gikk inn, og ja det gjorde jeg, hadde lest det på facebook. Men jeg hadde nok ikke giddet om det ikke var for at en av mine favorittbutikker ligger der. Lush.

Jeg gikk en tur i øverste etasje å så på ting, men jeg orket ikke å stå i kø så det ble lite å gjøre. Men jeg fikk smakt noen smaksprøver og fikk en badebombe fra Lush standen. Jeg fikk lurt meg til to smaksprøver på standen til mind the body, de kan angre på at de satte grense for bare to.
Jeg gikk ned på Lush og leverte inn de 11 krukkene jeg hadde med meg, og fikk to friske ansiktsmasker tilbake. Cupcake er min favoritt, men jeg valgte også å prøve en ny som het dont look at me.

Så startet jakten på den usynlige butikk. Jeg spurte flere dansende grønnsaker og bær og i noen butikker og tilslutt fant jeg mind the body. Jeg kjøpte begge rettende jeg hadde smakt oppe. Hadde de latt meg smake på alle de hadde oppe hadde jeg kanskje kjøpt flere. Jeg er ganske skeptisk til nye ting, så det er vanskelig å få meg til å kjøpe slikt.  Men jeg la til en frukt pakke og to deserter. Jeg har allerede spist opp mesteparten.

Helt til slutt benyttet jeg meg av muligheten til å sjekke hørselen min, jeg lå vist på 20, helt på grensen. Men jeg hadde jo ikke giddet å ta tiden til å sjekke om jeg ikke viste at det kan være tull der.

Så var det rett hjem til middag hos mormor. En fin dag.

2 kommentarer

Siste innlegg