Star wars R2-D2 Gift box set

1. Januar I år var jeg, tanta mi og søskenbarnet mitt på den nye star wars filmen på Colosseum kino. Det var litt surr med gratis billetter og slik, men vi endte opp med billettene våre og gikk i kiosken nederst for å handle godteri. Dette er nok mer rutine da det nå er to store kiosker og ikke en stor og en liten, men gamle vaner ?

Inne i kiosken kjøpte jeg litt godteri og en dele popcorn meny. Jeg kjøper nesten alltid det samme når jeg skal inn på kino og jeg spiser sjeldent opp alt. Det er ett logisk system bak det hele og noen himler litt med øynene, men jeg bryter ikke systemet. Da vi kom til kassen så jeg skrapeloddene ligge der, men jeg regnet med at hvis jeg kvalifiserte meg til lodd ville de gi meg det, der tok jeg feil.

Det var først når vi hadde hvert på toalettet at jeg så plakaten som sa kjøp en delemeny og få ett skrapelodd. Jeg hoppet rett bort til den siste kassen for der var det ingen kunder og sa med et stort smil at jeg ønsket lodd. Han smilte litt forvirret tilbake til meg men tok det med et smil. Da jeg forklarte og kunne vise popkornet og de to brusene og forklarte at jeg ikke hadde fått lodd da jeg kjøpte dem, fikk jeg selvfølgelig.

Jeg tenkte ikke så mye mer på skrapeloddet. Jeg regnet med at det var et slik hvor man kan vinne en popkornmeny eller en kino billett så jeg tenkte jeg skulle skrape det hjemme og eventuelt hente ut premien neste gang jeg var på kino, eller på kinoen her oppe på Lambertseter. Men filmen sluttet 10 minutter før grunnet at det ikke var reklame først og vi hadde bestilt drosje. Vi tenkte vi tok en toalett tur mens vi ventet. Siden det var kø til toalettet, valgte jeg å skrape loddet der og da.

Det dukket opp tre rare tegn og nederst sto det «the force is whit you» « you are a winner» Jeg snudde på loddet for å se hva jeg hadde vunnet, men så ingenting. Søskenbarnet mitt vandret litt rundt da hen ikke skulle på toalettet så da hen passerte meg ga jeg loddet og spurte om hen kunne ordne det. Tror nok hen var litt sjokkert over å få et ferdig skrapet lodd slik uten videre, men så fort at det var premie og smilte når hen gikk for å hente premien.

Jeg og tanta mi gikk på toalettet og søskenbarnet mitt var borte. Tanta mi hadde rukket å se at de i kassen hadde tatt hen med seg og etter hvert kom det en tekstmelding om at hen var ved hovedinngangen. Vi gikk og møtte hen og der kom hen med en boks under armen. Det var en star wars gavepakke og ting hadde tatt tid da ingen hadde vunnet på loddene før, så alle viste ikke hvor premien lå og slik.

Vi tok ikke en ordentlig titt på premien før vi kom opp til mamma. En gavepakke med øreplugger, headsett, iphone lader, minnepinne og bil lader i R2-D2 stil.  Jeg tok headsettet og iphone laderen, søskenbarnet mitt fikk øreplugger og minnepinne og billaderen havner i bilen til mamma.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg