Veterinær på besøk

Det var avtalt og jeg viste det, og det er like bra at dyrene ikke viste det, for finnes det noe verre?

Det var nesten dom de hadde forstått det allikevel, for Lykke var hysterisk når det ringte på og Luna løp og gjemte seg under senga.

Hovedoppgaven i dag var å få satt vaksine på Luna, noe som ikke er lett når hun ligger gjemt under senga, men hun kom frem tilslutt og vi fikk fanget henne. Vaksine ble satt og hun ble lyttet på og fikk sjekket tennene, hun må til tanndyrlegen ? ellers var hun rask og fin og så ikke ut som om hun var 10 år gammel.

Vi pratet litt om ting jeg er små urolig om rundt Lykke. Ser hun ordentlig? Blir hun deprimert etter løpetid? Trenger hun også å gå til tanndyrlegen? Svaret var muligens, må utredes nøyere, er ikke bra om hun blir det, må følles med på og ja.

Så nå er det bare å bestille tannrens til begge dyrene

10 kommentarer
  1. Det rasenavnet har jeg ikke hørt før, men veldig fin hund 🙂 Mine to katter er også vanlige katter, men de er både ute og inne katter. Min eldste katt ble 18,7 år, men vi måtte avlive han i januar. Mine to andre katter er nå 1 og 7 år. Eller har jeg også hunder. 2 hunder faktisk. Molly som har bodd hos oss i 2 måneder er 8 år og Nicko min hund jeg har hatt siden han var 8 uker fyller 2 den 9 desember. Jeg kan ikke leve uten dyr i huset. Vi har også en liten hamster av 3. Katten Mio har dessverre tatt 2 hamster med ut igjennom kattedøra. Kanin vi hadde ble omplassert da hun hadde det bedre på en gård. Hun heter Sara og er med i kjendisfarmen i år. Så den hvite kaninen du vil få se på tv om du ser kjendisfarmen er vår Sara.

  2. due: cotonen er ikke en så kjent rase. jeg har bare hunden og katten nå, men har hvert igjennom en del andre dyr før. lever i en toroms leilighet så begrensning på hvor mange dyr jeg kan ha her inne.

  3. Ja det forstår jeg. Har selv bodd i en liten leilighet med en hund. Vi har enebolig og bor landlig selv om vi bor kun 20 min kjøring fra Oslo. Jeg kunne tenkt meg en dyrehage hehehe. Men vi har nok nå 🙂 Jeg må jo tenke på at det vil koste om vi skal ha dyrlege også, selv om både hundene og kattene er forsikret. Ønsker meg veldig en minigris, men det er uaktuelt for min samboer. Det er vel det eneste har nektete meg på 8 år. Uff nei det er nok nå. Vi får kose oss og ta vare på de dyrene vi har 🙂

  4. due: savner innimellom en liten hageflekk til Lykke, men føler egentlig at leiligheten passer oss tre helt perfekt. minigriser er søte, men tror ikke jeg hadde fått lov av borettslaget *ler*

  5. hehehehe nei det hadde du sikkert ikke. Jeg får heller ikke lov til å skaffe meg minigris. Man kan få dem til å oppføre seg som hunder, så det hadde vært gøy 🙂 Vi har hageflekk og den ene hunden vår kan være helt fri. Den yngste også, men han kan være vrang å nekte å bli med inn. Så det blir mest bånd på han.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg