Palmitos park – Grand Canaria

På turen vår tok jeg om mamma oss en tur i en fisk og fugl park. Den heter Palmitos park og ble anbefalt av de andre vi reiste med. Turen startet med en rutebuss som gikk til parken. Selv om de kaller den en rutebuss og du kan ta den til valgfritt stopp, er den dyrere enn de andre rutebussene i området, men 12 euro tur retur for 2 var ikke så ille.

Prisen for å komme inn var 30 euro per voksne.

Vi hadde lagt opp en plan før vi gikk inn, men da det viste seg at parken var enveis «kjørt» måtte vi bare følge med rundt. Vi startet med marekattene, de er så søte og var ved inngangen. Det var noen dyr i parken også, men føler ikke at det er helt riktig å kalle det dyrepark.

Vi valgte å hoppe over fugleshowene, men angrer litt på det ene. Men vi hadde ikke krefter til å få med oss alt. Var ett papegøye show og et med eksotiske fugler.

Veien videre opp gikk forbi flere fugler og aper. Jeg kan ikke nevne alle da jeg ikke har skrevet ned navnene deres, men vi så ett nydelig påfugl par og mr. Nelson. Litt morsomt da jeg ropte til mamma at her er mr. Nelson og det viste seg at jeg sto vedsiden av en svensk familie, men de var nok enig med vurderingen min.

Vi fikk gå inn i et papegøyehus, her gikk vi med fuglene flyvende rundt oss, vel i teorien, de satt mest oppe i hjørnene. En fugl fløy og landet på mannen foran oss men han skvatt og veivet med armene, stakkar fugl. Men det virket som de hadde det greit der inne.

Vi gikk så innom orkide huset som også hadde noen reptiler. Så mange flotte blomster der inne.

Krokodillen på utsiden av reptil området koste seg i solen.

Ja du kan se han nyter den.

Så var det en nydelig kaktus park nedover fjellet du nå hadde gått opp. Det er så mange arter, kunne ikke ta bilder av alle.

Så tok vi oss en hvilepause på restauranten i parken. Mens vi satt her kom alle fra fugleshowet så det ble fult. Cesar salat og is på meg, oster på mamma.

Etter maten gikk vi å fant oss plasser til delfin showet, dette hadde vi blitt fortalt at vi ikke måtte gå glipp av.

Det var så mange som gikk rett ut av delfin showet og inn i Sommerfugl huset at vi bestemte oss for å ta en omvei og se på resten av fuglene.

Noe jeg var glad for, vi fikk god tid til å se på de nydelige sommerfuglene, og uten å gå i kø.

Så var det ned i akvariet, dette gledet vi oss til. Nå begynte vi å bli slitne av å klatre i fjellet.

På veien ned til utgangen gikk vi forbi en apekatt og babyen hennes. De var nesten umulige å ta bilde av, men de kom ut akkurat i det jeg prøvde.

Etter dette var det nok et sted hvor du kunne gå blant fuglene.

og wallaby og emu nederst i bakken.

Nå trodde vi at vi hadde nådd slutten, men nei da vi måtte igjennom en suvenirbutikk og ett reptilhus til for å komme oss ut. Var litt stresset nå da vi ville rekke bussen som straks gikk, men jeg elsker mini drager.

Vi rakk bussen og hadde en kjempe fin dag i en nydelig, ryddig og ordentlig park.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg