en dramatisk natt

Før jeg la meg, tenkte jeg for meg selv at endelig skulle jeg få en stille natt uten at noen forstyrret meg. Den siste uken har jeg vært plaget av vaktmestere og renholdsarbeidere som synes 06.30 til 07.30 er gode tidspunkt å starte bråkete arbeid. Nå har man jo lov å klippe gresset 07.30, men jeg synes fortsatt det er ondskapsfullt. Her på campingplassen var det bare to andre vogner det var folk i, og jeg gledet meg til en rolig natt og morgen.

Jeg trodde nesten ikke mine egne ører da jeg våknet av det som først hørtes ut som gressklipper utenfor vognen. Men fort gikk lyden fra den forferdelige det virker som den kjører over meg nivået (hjemme sover jeg ved vinduet i 1. etasje og når klippemaskinen kjører under er den bare 1 m fra meg) Til ett lydnivå jeg ikke kan beskrive. Trodde først det var fordi jeg lå i campingvogn og ting er mer lytt, men da jeg tok av meg øyemaska så jeg rett opp i sorte natta (takvindu) og forsto at ingen klippet gresset nå.

Klokken var 04.40 og campingplassen ble sirklet av et lavtflygende helikopter.

Jeg vet at så sendt på natten er det bare politi som er ute og flyr, og hodet mitt startet med panikk tanker om hvorfor de sirklet oss. Hadde det vært ran og ranerne flyktet ned hit? Burde jeg stå opp å slå av utelyset og stenge taklukene så vogna så stengt ut? Så lo jeg litt av meg selv, da jeg kom på at ingen kommer snikende inn på vogna mi. Setter noen så mye som en fot på plattingen min, tar Lykke av i fult hysteri. Og det ville nok ha fått ranere til å tenke på en annen vogn.

Jeg roet meg ned, men nysgjerrigheten tok overhånd og jeg tok opp mobilen min og sjekket twitter. Båtbrann på Malmøya, helikopter og båt søker etter folk i vannet. Jeg hadde litt lyst til å gå ut å se på dramaet, men jeg var også veldig trøtt og Lykke urolig. Så jeg ble liggende. Helikopteret forsvant og det verket i ørene mine i nesten 30 minutter etter de var borte. Jeg forsto uroligheten til lykke godt, hun har mer følsomme ører enn meg.

I dag var jeg borte i skinner bukta (hvor jeg antar at det brant) og så at en av husbåtene som har ligget der hele sommeren er borte. Kan hvert en tilfeldighet, men de sa det brant i en lekter/ flytebrygge så jeg lurer litt på om det var den som brant.

Det har vært mye drama her ute i sommer. Funn av lik i sjøen, flere utrykninger av redningsselskapet og nå båtbrann.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg