jeg fikk campingplass på solvik camping

I dag våknet jeg av at telefonen ringte. Mer i søvne enn våken hørte jeg at noen sa hvem de var og at de ringte fra Solviksvenner. Hjertet mitt stoppet og slo fortere samtidig og jeg prøvde å få med meg hva som ble sagt samtidig som jeg prøvde å få drømmene ut av hodet. Dette viste seg å være ekstra vanskelig for drømmer i virkeligheten og i søvne burde ikke kombineres. Men jeg fikk med meg at jeg kunne få camping plass og at jeg kunne dra ned å se på den i dag før klokken 14.00. det var noen nummere og navn der også, men jeg husket styre og vaktmester og det var jeg stolt over å ha fått med meg. På en eller annen måte hadde jeg klart å stå opp av senga og sto midt på gulvet da jeg ringte mamma og fortalte at de måtte gjøre om planene sine. Vi måtte ut på Malmøya se på campingplass.

Jeg fikk spist et fruktbeger mens jeg ventet på at Lykke skulle spise frokosten sin, og da slo det meg at jeg kanskje burde ha husket hvilken plass jeg fikk. Heldigvis ble dette fort løst med en tekstmelding. Plass 23

Det var mer enn nok energi på morgenturen til Lykke, og jeg jublet lykkelig til noen naboer jeg passerte. De kunne forresten informere meg når jeg var på tilbaketuren om at de hadde ekstra kopper og slik om jeg trengte til vognen min. jeg har snille naboer.

Så var det bare å sitte å vente på at resten av folket skulle bli ferdig på loppemarkedene. Jeg slo i hjel tiden med topp ti lister på youtube. Da telefonen om at de var ferdige og kjørte hjemover, hoppet jeg opp og nesten løp opp til mamma. Her satt jeg i oppkjørselen til blokka og solte meg, mens jeg ventet på dem. Måtte legge meg litt ned da jeg forsto at mitt intense energinivå de første to timene hadde tatt meg igjen og jeg var svimmel.


Men de kom og vi pakket oss inn i bilen og kjørte ned. Den ene tanta mi fulgte etter i en annen bil, men det visste vi ikke enda. Å kjøre på Malmøya er skummelt og hele flokken lurte på hvordan man kunne få en vogn rundt her. Noe vi forresten fortsatt lurer på.

Jeg fikk tak i vakmesteren på første forsøk og sa vi var der for å befare plass 23. han smilte litt da han så flokken bak meg og fikk tak i et styremedlem og sa: hele denne gruppen her er her for plass 23. rett etterpå kom den andre tanta mi også, så nå var vi mange som fulgte etter, innover på plassen.
Nesten under et gigantisk pæretre sto det en tom plass som kunne bli min om jeg ville ha den. Den ligger helt på hjørnet og har stor plass foran seg siden de ikke kan ha en plass under selve pæretreet. Ulempen er at plassen er liten og jeg kan maks ha en 5 meter lang vogn der.

Jeg elsker plasseringen.

Så nå er det på finn.no for å finne meg vogn på 5 meter.


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg