redusering av kalender lister

De som har fulgt med på listene mine har kanskje lagt merke til at det har forsvunnet noen her og der de siste dagene. Noen ganger fordi jeg har hatt problemer med å få kalenderne til å virke, men også fordi det nærmet seg dagen i dag.

Først må jeg få si at jeg har aldri før opplevd så mye mas på listene. Og at du sier at noe ikke er ment som noe, gjør det ikke til noe annet ? jeg mener ikke å være slem, men.. her kommer det slemme. Jeg mener ikke å mase altså ? men her kommer maset. Ikke bare på listene men på selve julekalenderen også.

Det er ingen ting så demotiverende som å starte dagen med mas på ting du gjør gratis for å glede andre.  Har måtte gå så langt som å blokkere enkelte ip adresser.

Men nå er det en uke til jul og jeg har de siste dagene vurdert hva jeg skulle gjøre med listene. Helt klar har jeg vært for meg og venner om at i dag skulle det skje en forandring. Men jeg var ikke klar for å gi slipp på listene helt enda. Har jeg ikke listene, mister jeg motivasjonen for å ta kalenderne.

Jeg har kommet frem til å kutte kraftig på listene fra i dag, noe jeg vanligvis har gjort når det nærmer seg julaften. Så det kommer til å komme svar, men jeg håper på å bli kvitt kanskje halvparten.

Og for de som klager og maser. Tenk hvor mye tid jeg kunne ha spart på å slippe å gå igjennom mailer og meldinger fra dere. Tid jeg faktisk kunne ha brukt på å få ut kalenderne fortere.

Men informer meg gjerne om feil som oppstår, både i oppsett og på svar.

15 kommentarer
  1. Jeg må si jeg blir ganske sint når jeg ser folk maser på deg, om de vil ha noe gjort, finner de i verste fall linken fra i går lenger nede og kan finne svaret selv! Ellers må jeg bare si tusen takk for år etter år dele nedtellingen mot jul med meg og andre, både med egen kalender og svar. Er litt godt å vite at det ikke bare er meg som er litt “gal” og liker å svare på kalendre, spennende å håpe på å vinne, og like spennende å ta turen i postkassen når det kommer en liten overraskelse. Godt å se du kan utestenge ip-adresser, for det burde ikke vanke annet enn ros til deg! Tusen takk igjen for svarene og selskapet så langt, og ønsker deg masse vinneflaks og en strålende advent videre! Og gjør ditt beste på å ignorere dumme kommentarer selv om det ikke alltid er lett.

  2. Forstår ikke folk at dette er noe du gjør aldeles frivillig og på egen fritid? Makan… Synes du gjør en strålende jobb, og du har hjulpet meg mang en gang når jeg har stått fast, spesielt på Sector Alarm og Skeidar sine spørsmål, så tusen, tusen takk! 🙂
   Ha en fortsatt fin førjulstid. 🙂

  3. Er det mulig? Hvordan går det an å klage på denne bloggen? Folk står da fritt til å heller løse alt selv. Stå på, jeg synes du gjør en flott innsats.

  4. Leit at du mottar masemeldinger. Støtter opp under de andre kommentarene. Du gjør en fabelaktig innsats – og jommen kan du mye. ( 0g helt sikkert dyktig til å google). Også jeg ønsker at du vinner masse fint – og helst en hovedpremie. Jeg kom over din blog i fjor – og da vant jeg en Nokia telefon takket være deg. Så igjen, tusen takk – jeg skylder deg en:)

  5. Synes det er fryktelig dumt at du mottar mas angåande nettsida di. Folk må forstå at du gjer dette på frivillig basis. Folk som mase kan heller prøve å finne svara på spørsmåla sjølve noko som kan væra like artig og det gjeld oss alle saman. Stå på Lin helene og gjer det som passar deg 🙂

  6. Hvordan kan folk mase om noe som gratis letter deres egen hverdag?? Hadde ikke turt klage jeg, tilfelle du da sluttet å legge ut 😉
   Selvfølgelig hadde det vært helt konge om du la ut svar på alle eksisterende kalendere hver dag 😀 (lurer på om det egentlig er fysisk mulig å rekke)
   Jeg setter stor pris på det du legger ut hver dag! Legg ut det du orker og har tid til. Husk å kose deg i jula med annet og 🙂
   Skulle det bli mye stress fremover så si ifra, så kan vi ta en løsning ala i fjor(?) Hvor vi slang ut svar på forskjellige kalendere i kommentarfeltet. Blir jo da ikke med link, men man slipper lete etter svar.

  7. Rita: den løsningen i fjor overasket og gledet meg mye. jeg er i mye bedre form i år enn i fjor og håper at jeg vil klare de reduserte listene siste uken.

  8. Du har gjort litt av en jobb med alle listene Synes du skal gjøre det som er best for deg selv.Håper ikke du tok det negativt at jeg synes det hadde vært kjekt å vite hvem som vant kalenerene dine.Det var iallefall ikke meningen

  9. Solveig: hei solveig, jeg forstår veldig godt at du ønsket å vite hvem som har vunnet de forskjellige dagene. og jeg er selv skeptisk til de som ikke har noen offentlig måte å sjekke vinnere.
   det hadde kanskje hvert litt høfligere å spørre om jeg/ eventuelt hvordan jeg gjorde det i stedet for å be om et innlegg. jeg får jo ikke skrevet de innleggene jeg skal engang. men jeg tok det ikke negativt.

   men jeg har hatt et problem at det første som møter meg når jeg står opp er meldinger om hva eller når jeg skal gjøre ting. og det tar motivasjonen veldig. selv om ingen av dem er vondt ment alene. blir helheten mye mas. noen vet at de maser da de har valgt å bruke eldre innlegg til å skrive på, slik at ingen andre enn jeg ser det. de vet de maser.

  10. kan ikke begripe at folk klager og maser! eg er bare supertakknemmlig for at du gjør dette. og jeg har aldri lagt merke til at det manglet noe, eller tenkt over at det er et problem. Er heller litt overveldet at du faktisk bruker så mye tid for å hjelpe andre med dette! Du er veldig omtenksom.

  11. Dessverre finnes det alltid fjotter. Du gjør en topp jobb, og man får langt mer enn man betaler for – så da kan fjottene holde kjeft og trolle et annet sted.
   Og selvsagt skal du ikke ta flere kalendere enn du føler du har tid til 🙂

  12. kan ikke begripe at folk klager og maser! jeg er bare supertakknemlig for at du gjør dette. og jeg har aldri lagt merke til at det manglet noe, eller tenkt over at det er et problem. Er heller litt overveldet at du faktisk bruker så mye tid for å hjelpe andre med dette! Du er veldig omtenksom.

  13. Ikke bry deg om de negative kommentarene. Ta heller å gi deg selv en klapp på skulderen for det fortjener du. Jeg synes det er Utrulig snilt av deg å dele svarene med oss og det er mye jobb i det du gjør. Du er fantastisk synes jeg. ☺️☺️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg