om listene med svar på julekalendere

I år blir det flere, men kortere lister, dette er for å redusere stresset på meg. Jeg har nå en hund å ta meg av som dessverre er mye syk, hun vil ALLTID gå foran listene. Målet er å ha lister med maks 10 kalendere, da kan jeg fortere legge ut svar og lettere ta pause om Lykke trenger meg.

Dette er ingen fasit, men mine svar. Eventuelt svarene til de som sender dem på mail til meg eller retter i kommentarfeltet. Jeg gjør mitt beste for å få riktig svar, men bruker maks 5 minutter per kalender. Om jeg er usikker på svar eller ikke finner det vil jeg skrive det.

Men jeg vil ta feil innimellom, jeg er et menneske og ingen datamaskin. Jeg fortsetter med listene så lenge det er moro og ikke stresser meg for mye. Noen dager vil livet komme i veien for listene da vil de komme senere og kanskje ikke alle. Siste liste legges ut ca 23.00. etter dette ser jeg ikke noe poeng å legge ut svar da dere skal ha tid til å delta også.

Husk ha det moro, delta og tap med samme sinn, del gjerne nyheten med meg om dere vinner noe. Jeg blir så glad når noen av «mine» vinner.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg