min blog gavekalender 2016 – oversikt

1. cupcake bok m former

2. filmpakke

3. barnepakke

4. papir hobby pakke

 5. goodiebag uten godteri

6. Lydbøker

7. goodiebag med godteri

8. Lag iskrem

9. tv serier

10. Godteri

11. goodiebag uten godteri

12. Lush pakke

13. goodiebag med godteri

14. Leke tøy for voksne

15. goodiebag uten godteri

16. blu-ray pakke

17. godteri

18. goodie smykkepakke

19. barnepakke

20. goodiebag uten godteri

21. goodie te pakke

22. dvd pakke

23. goodiebag uten godteri

24. 1. hundegodteri

24. 2. Fan pack

bloggen og kalenderen min er ikke sponset

9 kommentarer
  1. Har ikke hatt tid til å kikke innom før nå, men er som vanlig imponert av deg. Du setter sammen mange fine premier (var såå glad da jeg vant DVD-pakke i fjor, tusen takk) og du gjør en utrolig jobb med alle kalenderne. Har ikke tid til å være med på så mange i år, men skal prøve å kikke innom deg i hvert fall. Ha en strålende førjulstid.

  2. Emthe: tusen takk for gode ord. jeg synes det er veldig koselig å se kjente navn dukke opp. det er viktig å prioritere, og julekalendere burde ikke være på toppe an av liste ( og er ikke det hos meg heller) hyggelig at du tar deg tid til å titte innom. god førjulstid til deg også.

  3. Veldig fine premier! : ) Men jeg bare lurer på en ting, hva er epost adressen som du sender mail ifra til de som vinner? Har masse reklame ogsånn i min inboks. Så hadde vert greit om jeg kunne søke på eposten din, og se om jeg har vunnet : )

  4. Linn: jeg har ikke trukket etter 7. og du har ikke blitt trukket på de. jeg skriver ikke den andre mailen min her på bloggen , men skal prøve å huske at om du vinner skal jeg sende fra notangel mailadressen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg