en helg med Lillesøster

Helga som var, pakket jeg sammen datamaskin og kosebamser, tok med meg hunden og reiste til Tåsen. Her skulle jeg bo i 2 netter og være sammen med lillesøsteren min på 15. Moren hennes var på venninne tur og vi skulle kose oss sammen med 2 til 3 hunder. De har en hund, jeg har en hund og fredag til lørdag var det en tredde hund på besøk.

Første kvelden koste vi oss med taco og Brownies. Det ble litt krangel i mellom hundene om hvem som skulle ligge hvor i sofaen, men det løste seg etter hvert. Natta ble hard for meg og Lykke, vel hard for meg fordi den var hard for Lykke. Hun klarte bare ikke å finne roen. Det stresset henne at det var to hunder til i huset bak en dør hun ikke fikk passere. Det var nye lyder utenfor på gata som vekket henne og Luna var ikke der. Vi var ute i hagen og gikk på do flere ganger og jeg brukte alle triks jeg hadde i boka for å roe henne ned.

Lørdag tok jeg Lykke og Goggen på tur før jeg laget middag. Goggen ble hentet og det ble litt mer ro mellom hundene. Spagetti carbonara sto på menyen denne dagen. Ikke lenge etter middag dro lillesøster for å synge med koret og jeg fikk 5 timer alene med hundene. Annie ville ikke gå tur med meg. Det regnet og blåste ute og når jeg spurte om hun ville ut så hun på meg med de mest sjokkerte øyne. Første turen jeg prøvde å ta henne med på måtte jeg bare gi opp og bære henne hjem igjen. Andre turen dro jeg henne rundt et kvartal. Jeg og Lykke fikk oss en litt lang og god tur i området i mellom dette da. Brukte egentlig mesteparten av alenetiden min på å gå tur med hundene.

Lillesøster kom hjem og vi så film til sent på natt. Heldigvis var Lykke roligere denne natten og måtte bare opp og gå på do en gang, noe som er normalt. Hun våknet litt tidlig for min smak fordi barna under oss begynte å leke. Jeg valgte å reise hjem så fort lillesøster sto opp slik at hun kunne invitere venninne på besøk og se på film.

Det var en veldig koselig helg og det tok noen dager før jeg kjente hvor sliten jeg egentlig ble. Men skremmer meg ikke fra å gjøre det igjen.

hundebad

jeg vil ha!!! hvorfor får jeg ikke?

ingen tur på meg takk!

jeg ønsker meg egen hage

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg