Hjelpemiddelmessa Øst 2016

I dag var jeg og assistenten min på en liten utflukt til hjelpemiddelmessa øst på Lillestrøm. Hun kom hit og hjalp meg pakke sammen den lille el rullestolen min og så tok vi drosje ned til oslo s. vi tok toget til Lillestrøm og det overasker meg hvordan folk tror at om de bare presser seg hardere mot veggen vi det bli plass til rullestolen å passere. Hvorfor ikke ta det ene skrittet bakover og ikke stå i midtgangen? Men konduktøren var veldig snill og hjelpsom og turen gikk fint.

Det er så lenge siden jeg har vært på Norgesvaremesse at jeg nesten ikke kjente meg igjen da jeg kom ut av stasjonen. Hadde de byttet matbutikk på hjørnet hadde jeg blitt helt forvirret. Det har bare hoppet opp et hotell på en parkeringsplass!

Vi måtte registrere oss da vi skulle inn og det likte jeg ikke, jeg følte meg overvåket.

Inne gikk vi fra stand til stand og jeg fikk pratet høl i hodet på flere av de som sto der, hadde det kjempe fint. Ikke så ofte jeg slår på full sosial modus. Jeg fikk masse små reklameprodukter, en bok, en kopp og en trøye. Deltok i noen konkurranser og fikk se en mini oppvisning av servicehunder.

Hyggelig streikende lokfører hjalp oss å finne riktig tog hjem.

Jeg har rett og slett hatt en kjempe fin dag.

 

om jeg kunne, ville jeg ha hatt en slik:

men en slik ville også være fin i østmarka: 

en sekk full av “skatter”


 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg