bytur og gentest

I dag var jeg nede på Ullevål og fikk tatt blodprøven som skal testet for et spesielt gen. Det er litt spennende det hele, men jeg ser ikke helt hva jeg skal få ut av å få vite svaret. Jeg har hatt så høyt kolesterol siden jeg var 20 år og da de hørte familie historien min ville de ta en gentest.  
for meg var det ikke mye mer enn å fylle ut et skjema og la meg bli stukket i armen. Kanskje testen sier noe om behandling, det hadde jo vært fint.

Etter blodprøven, kjøpte jeg meg en salat og spiste den ute i sola utenfor kaffe stedet og apoteket. Jeg var veldig svimmel og tenkte at det var god ide å få i seg litt mat før jeg reiste ned i byen.

En trikketur i byen er mange pokemonstop og noen Pokémon. Denne gangen kjørte trikken så fort at den ikke telte km. Jeg gikk av på Stortorget og gikk rett til søstrene grene, en av to butikker jeg hadde planlagt å komme meg til før jeg dro hjem. De hadde ikke lengre de boksene jeg hadde tenkt å kjøpe, men jeg fant noen andre. Ble også litt maling og sakser.

Så var det opp på lush på Egertorget. De er alltid så hjelpsomme med prøver når jeg forteller at jeg samler dem opp til gaver på bloggen min. har masse prøver til julekalenderen i år.

Mamma var på Kirkeristen og spiste med tanta mi og jeg hadde akkurat avtalt å møte dem der. Skulle bare en rask tur innom panduro og se om det var noe morsomt på salg der. HELE BUTIKKEN 50% , tok meg litt tid å komme meg ut derfra.

Hadde det kjempe moro i byen før jeg ble med familien hjem. Glad jeg ikke hadde brukt opp alle kreftene for da var det på tide med tur for lille Lykke Polaris.

Siste innlegg