nå føler jeg meg litt slem

 Det er ikke lett å være IT ansvarlig i et firma når noe går galt. I dette tilfellet var det et firma som sendte ut en mail de ikke skulle ha sendt. Noen i IT avdelingen fikk den geniale ideen om at det beste var å tilbakekalle mailen. Men samme hvor mange ganger de sendte ny mail om at mailen måtte kommet tilbake, ble den liggende i inboxen min (sammen med mange tilbakekallinger)

Nå regner jeg med at det de ønsket å si var at den var feil sendt og at de ønsket at jeg så bort i fra den (eventuelt slettet den da den inneholdt mailadresser jeg kanskje ikke skulle ha)
så jeg skrev tilbake på den siste tilbakekallingen at mailen min dessverre ikke hadde oppfattet denne instruksen om tilbakekalling, men at jeg skulle slette den. Selvfølgelig humoristisk ment.

Det er jo selvfølgelig en liten mulighet for at de faktisk ønsket at jeg skulle returnere mailen. Men jeg ser ikke hvorfor det skulle være noe poeng da det bare var en info skriv om hvordan man sjekket om man hadde ekstra vakter. Og om de ville ha den tilbake fordi de manglet kopi, ja da fikk de den tilbake med svaret.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg