ute i det store utland

Det er kveld og alle har trekket seg til rommene sine. Startet i Oslo og irriterer meg nå over skrikene fra karusellene på tivoli. Ja jeg er i København.

Dette er min lille sommerferie og jeg er her med mamma, tante til mamma og mormor.

Det gikk fort i dag tidlig, etter bare 30 min var jeg klar til å gå ut døra. Mamma møtte meg og vi skulle gå bort til Mormor og ta drosje der. Tanta mi som er dyre vakt hadde andre planer og kom og møtte oss med Lykke Polaris så hun kunne si god tur. Eller kanskje mer så jeg kunne gi henne en siste kos før turen. Jeg har aldri vært så lenge fra henne før.

De fulgte oss til mormor og det ble fort klart at her kunne vi ikke vente på drosjen. De i leiligheten over hadde startet å pigge opp baderomsgulvet litt eller 7 på morgningen og hele leiligheten var en støysone. Vi satte oss på muren utenfor og ventet.

Så var det drosje til Gardemoen og her tok de godt vare på oss. Litt kluss med innsjekkingen og en hjelpsom mann. Jeg lånte rullestol slik at jeg ikke skulle bli alt for sliten på turen.

Det er ikke å se bort ifra, jeg elsker å fly ?

Vel fremme i København, ble vi møtt av en hjelper som tok med meg og mormor på en lynrask kjøretur igjennom hele flyplassen og ned til en ventende rullestol i bagasje området. Veldig mange morsomme Pokemon på Kastrup flyplass forresten.

Vi fant bagasjen fort og kom oss inn i en drosje. Vi var nok alle litt overasket når vi kom frem på hotellet og det var ikke positivt. Vi visste det var et eldre hotell, men ikke så nedslitt og stygt. Allerede i gangen viste vi at det ikke var som håpet. Å ha vegg til vegg tepper på et hotellrom kan umulig være smart. Det er så fylt av gamle flekker og det lukter så stramt at jeg gleder meg til å komme ut her i fra. Forresten fortalte jeg at vi hadde de oppgraderte dyre rommene?

Det verste med hotell Danmark er forresten trappene ned til rommene. Jeg burde virkelig holde meg unna trapper og hadde spurt om dette på forhånd. Rommene var store da og jeg fikk tilfeldigvis det største. Nesten en liten leilighet. Men ingen mini bar og veldig lite lys. Det hjelper heller ikke at jeg må dra ut kontakten på halvparten av de dårlige lampene for å få strøm til pc og mobil.

Vi skal bare være her en natt så vi klager ikke til dem, men vi kommer nok ikke tilbake.

Etter å ha slappet av en times tid på rommene våre, tok vi oss en tur på Strøget. Mamma kjøpte et skjørt til meg, men mest av alt tittet vi bare. Vi avsluttet med middag på Peder oxe. Her fikk vi nydelig middag og dessert.

Utslitte etter dagen gikk vi tilbake på hotellet, åpnet vinduene for fult for å få puste og legger oss. Venter en ny dag med eventyr i morgen.

(bamser på tur)


 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg