bytur onsdag 29.06.16

Det var ikke den lengste byturen, men skulle ned å se på jobb maskinen til mamma og tenkte jeg kunne titte innom noen butikker samtidig.

Jeg startet på outland. Egentlig en veldig farlig butikk å gå inn i og selv om jeg vil kjøpe halvparten av tingene der klarte jeg å stoppe meg selv. Så gikk turen ned på panduro hvor det var stort 50% salg på enkelte varer. Moro og titte, men endte opp med en overraskelsespakke igjen. Så gikk turen innom neotokyo ? var så skuffet da jeg ikke hadde noen treff på 3ds maskinen min siden jeg sto i butikken og lese om hvordan de var slik ambassadør og hvordan det skulle lagre treff og slik. En bytur uten nds treff er skuffende.

Gikk ned TGR og hoppet over jakten på mountain dew på godteributikken fordi jeg var så svimmel. Men jeg hadde to butikker igjen. Lush og dyrebutikken. På Lush fikk jeg tak i ny hudkrem og balsam. Planen var at jeg skulle kjøpe noen nye godbiter til Lykke på dyrebutikken, men da jeg kom inn så jeg selen jeg har lett etter en stund. Selvfølgelig hadde de den ikke i hennes størrelse, men jeg fikk navnet og fant den på nett.

Så var det mc donalds og litt mat før jeg tittet på datamaskinen til mamma. Dessverre kunne jeg ikke hjelpe henne. Jeg hadde ikke administrasjon tilgang.

Turen tok så mye krefter av meg at jeg fortsatt ikke har klart å komme meg helt.

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg