om jeg bare hadde hatt retten til å ta fra deg lappen

Det har vært mange episoder i det siste hvor jeg står med store øyne og ser på skutere som flyr over fotgjengeroverganger, gå stier og over store gressplener. Jeg vet jeg selv har sust over de fleste stedene selv, men skuteren min er faktisk en rullestol. En rullestol som går max 10 km i timen og man blir beregnet som gående når man bruker dem.

Disse jeg har sett har vært vanlige skutere med kvinner på.

Den første gangen sto jeg og måpte så mye at jeg ikke kom på før etterpå at jeg burde ha tatt opp telefonen og filmet det og så ringt politiet. Å kjøre over grøntarealet er rett og slett feil. Der er det så mange barn som leker og det tar ikke så mange sekunder å kjøre rundt.

Damen som kjørte over gangveien for å ta snarveien ut av garasjene ristet jeg bare på hodet over. Men ikke første gang jeg har møtt biler og motorsykler der. Selv politiet har valgt den ruten en gang. Men når du står og venter på grønt lys på fotgjengerovergangen, for å kunne kjøre ut fra gangstien tar du det ganske langt.

Det er så veldig mye livsfarlig kjøring her oppe, og jeg kan jo ikke være vitne til alle tilfellene og det skremmer meg.

I dag møtte jeg en bil som syntes det var fint å kjøre hele veien halvveis på fortauet. Han kjørte ut i gata igjen da han forsto at han ville kjøre ned meg og rullestolen min. men allikevel?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg