Ekeberg restauranten uteservering

Tirsdag feiret vi 50 års dagen til tanta mi på uteserveringen på Ekeberg restauranten. Plassen er helt utrolig og det er god stemning der. Dessverre var ikke de viktigste faktorene til en god spise opplevelse til stede og frister meg ikke til å gå tilbake.

  Først og fremst var stolene så vonde å sitte på at jeg allerede før maten måtte opp en tur. Mellom middag og dessert tok jeg meg en vandretur rundt på stedet for å lindre smertene i ryggen og innså at dette var et helvete sted om jeg hadde tatt med meg rullestolen. Hadde skuter rullestolen med og hadde det vært mulig hadde jeg kjørt den til bordet og brukt den som stol.

Nå var det jo vi som var trege, så at ting tok tid kan ikke stedet få skylden for. Men med overraskelser og slik tar ting tid. Jeg hadde blitt fortalt at hamburgerne skulle være veldig gode og da de ikke hadde saus til dagens fisk, falt valget på denne. Jeg liker ikke halv råe hamburgere, selv om de spiser de slik mange steder i verden. Jeg var også veldig skuffet over at alle ingrediensene ikke var nevnt, slik at jeg ikke fikk fortalt at de ikke skulle ta ting jeg ikke liker på.

Jeg bare lo av de to mini potetene som lå på asjetten som skulle være våre stekte poteter. Men vi fikk pomfrit vedsiden av. Men tror vi betalte ekstra for dem.

Jeg tror stedet er på kanten av konkurs, jeg kan ikke se noen annen grunn til hvorfor de var så ekstremt gjerrige på krydder. Ikke noe krydder på bordet, ikke engang salt. Ketsjupen var en liten sprut på tallerkenen og vi måtte spørre over 3 ganger før vi fikk mer i små papir kopper. Alt tilbehøret som var bestilt kom ikke med en gang heller og det er idiotisk å bare servere deler av maten, eller la det gå så lang tid før man får krydderet til å ha på maten.

Må påpeke at mamma syntes at blåskjellene var nydelige.

Desserten imponerte heller ikke. Jeg ble advart av onkelen min om at jeg ikke burde velge Brownies da den var veldig tørr og hard da han var der to dager tidligere. Men kelneren kunne betrygge om at kakene var ferske i dag !!! ?  kake stykket var verken tørt eller hardt da jeg fikk det, men jeg mener det er stor forskjell på brownies og sjokoladekake ? litt mørk i smaken for meg, men det er bare hva man liker.

Det må ha sett ut som om jeg led der jeg prøvde å holde smertene i ryggen under kontroll, tilslutt sendte mamma meg hjem i forveien. Jeg var glad for å få flyttet meg ned til setet i stolen min og det var virkelig beroligende for ryggen.

Jeg drar nok ikke tilbake dit for å spise, men det er nydelig utsikt der.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg