kino kveld

I dag har jeg hatt valpe fri, vel utenom den første turen. Kusinen min skulle være alene hjemme og lurte på om hun kunne låne kosebamsen min. hovedplanen for dagen var å slappe av og kanskje jobbe litt med smykker eller spille data spill. Føler jeg ligger langt bak på disse aktivitetene for tiden.

I stedet startet jeg med å hjelpe noen som hadde funnet en katt som muligens hadde gått seg bort. Jeg satte opp ly til den og lagde og hang opp plakater. Det var en nydelig og kosete katt som har hatt noen harde netter nå når kulden kom tilbake.


Etter dette var det handletur for meg og broren min. mens jeg var ute og handlet planla jeg middag og kino tur. Jeg ringte rundt og fant ut hvem som skulle være med på de forskjellige tingene og bestilte pizza og kjøpte kino billetter.

Endelig 90 minutter for meg selv, skulle ikke hente maten før klokken 5. jeg ser rundt meg og begynner å rydde soverommet og sette på klesvask. Når man starter å rydde, ser man med en gang mer som må ryddes og så var jeg i gang. Plutselig var det tid for å hente maten.

Etter maten ble 12 åringen som også skulle være med på kino, med meg hjem. Planen var å spille litt. Men min erfaring med konsoller og spilling er at om du slår dem på må de oppdateres. Det slår faktisk aldri feil. Så vi prøvde oss på wii i stedet, min teori om at den var så utdatert at de slutta å oppdatere virket, men det gjorde ikke spillet. Nå var jeg ganske oppgitt og hadde virkelig planer om å spille Mario kart meg fetteren min, jeg måtte bare finne spillet og den andre ds konsollen. Konsollen fant vi ikke og det var på tide å dra på kino. Men vi klarte å fikse høyttaleren til tv`n min, noe jeg egentlig hadde gitt opp.

Møtte kusina mi på veien og vi var fort inne i diskusjoner om tegneserier, hvilket univers de forskjellige heltene var i, og hvilke helter som skulle dukke opp i filmen. Så stemningen var god da vi kom inn på kinoen og kjøpte godteri. Et lite spennings element rett etter at vi hadde betalt for godteriet, begeret til fetteren min gikk i bakken med alt godteriet ? men det var bare å kjøpe nytt godteri.

Tror vi alle 3 var veldig fornøyd med filmen. Det var veldig klart hvem som hadde sett mye marvel filmer når filmen var slutt. De som satt igjen og var «hinder» for de som ville presse seg ut. Men vi fikk med oss den siste senen og jeg sendte kusine og fetter ut slik at han rakk banen hjem. Jeg ble sittende i rullestolen og ventet egentlig på at kusinen min skulle komme tilbake og slippe meg ut (da jeg ikke klarte det alene med rullestolen) men en ansatt kom og åpnet for meg.

Jeg og kusinen min gikk hjem og diskuterte hvem vi liker og ikke liker i marvel sitt univers. Jeg er helt betatt av black widdow og hater iron man.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg