loppedag vår 2016

Får var det snakk om mange helger som gikk til å jakte på loppemarked og ting å kjøpe, men etter Lykke Polaris kom har det krympet inn til en (kanskje to) dager. Det er når naboen har loppemarked og derfor ikke langt å dra. Jeg åpner også muligheten til å dra på de andre som er i nærheten og samme dag, kommer litt an på hvor mye penger og tid jeg har brukt på det første.

Planen var å gå med resten av familien når det åpnet, men siden Lykke ville holde meg oppe i natt, ble det til en tur etter klokken 12.00. Det var ikke så stor krise at jeg ikke fikk hvert der når det åpnet for jeg fikk brukt nesten 200 kr der uansett. En naturmedisin bok, noen slitte Billy blader, premier til julekalenderen min og en forferdelig stygg puff jeg kjøpte så lykke kan ha som trappe trinn opp til senga. Klarte til og med å finne 3 psp spill som jeg tok med meg. Har konsollen men ingen spill til den, så syntes det var på tide.

Jeg tok så en rask tur innom senteret for å ta ut litt mer penger, og her var det trenddryss dager. Utstillingene var fine, men de tok jo veldig mye plass. Man merker slikt når man prøver å navigere en el rullestol scooter igjennom folkemengden. Fikk tatt ut penger og fikk noe gratis mat til dyrene mine. Trist at den ene pakken er feil, får vel gi den videre.

Så kjørte jeg ned på neste loppemarked og ble litt sjokkert. Hvor var alle folkene? Dette har vært en av de største loppemarkedene i mange år, og nå sto det tre personer ved auksjonen og det var nesten ingen ting å se på. Det var ikke noe å bruke pengene på og jeg var litt lei meg da jeg kjørte hjem igjen, bortkastet bruk av tid. Kanskje det er et poeng å stå på listen hos loppemarked.info?

På vei hold jeg på å bli påkjørt da jeg krysset veien og jeg var veldig klar for å dra hjem til lille Lykke.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg