EarthHour?

Klokken 20.30 til 21.30 satt jeg i mørket og telte minuttene til jeg kunne slå på lyset igjen. Greit, det var ikke så ille, jeg satt forran en dataskjerm og chattet og telte minuttene til jeg kunne slå på lysene igjen. Uansett kom jeg ut av det hele med hodepine og små deprimert. Jeg pleier alltid å være med på Earthhour og planlege med å kjøpe inn nen blader og sette meg i stearinlys og kose meg en times tid. jeg pleier å få med meg at det er på tide ved å lese om det i avisene, men i år har det hvert stille.

jeg fikk med meg hele tingen grunnet en liten artikkel i aftenposten om noen steder som skulle bli slått av. ellers må jeg innrømme at det har hvert veldig lite omtale om denne eventen som skal bringe fokus på strømbruk og miljøet.

det var en morsom etter artikkel fra en lokalavis om en bygning hvor de hadde glemt dette, men det løste seg selv da strømmen gikk…

ellers er det veldig lite omtale om det som skulle bli verdens største earthhour.

lokalavisen i alta har et bilde av operaen i oslo, men hvor er overskriftene? bildene? 

kanskje ikke så viktig, for under den timen jeg satt i mørket pratet jeg med flere som lurte på hvorfor jeg satt der i mørket. og alle var like overasket over at det var earthhour i dag. å det skulle jeg ha hvert med på om jeg hadde vist det, har flere sagt.

trist ikke flere viste det

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg