i dag sov Spice på jobben

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte dette innlegget. Kanskje mens jeg og lykke er på vei hjem fra mormor. Vi har hatt en fin time i sola i hagen hennes og er på vei hjem da jeg får akutt blodsukker fall. Jeg tenker at jeg skal bestille inn noe mat mens jeg går hjem, så jeg ikke må vente lenge på det når jeg kommer frem. Er alt for dårlig til å lage noe.

Jeg ringer inn til spice og vi møter på det første og minste problemet for dagen. Før hun tar bestillingen min vil hun ha bekreftet adressen min og blir veldig sjokkert når jeg sier nei til den hun foreslår. Har du flyttet spør hun og jeg kan trygt si at jeg har bodd i leiligheten min i 10 år nå. Men jeg forklarer at det står to adresser registrert på meg. Min og mamma sin. Selv da klarer hun nesten ikke å finne adressen min, selv om jeg nevner den. Må tilslutt stave det for henne. Nå vet jeg at begge er registrert der og at dette ikke burde ha vært et problem i det hele tatt, men alle kan vel ha dårlige dager?

Jeg og Lykke fortsetter hjem og jeg setter meg vet datamaskinen og spiller Fb spill til lydboken min mens jeg venter på maten. Og det er bra jeg har telefonen kobblet på ørene mine, for etter en stund tikker det inn enn melding fra ukjent nummer som sier ? jeg står utenfor døren din. Heldigvis blir den veldig fort fulgt opp med ? levering fra spice (ellers ville det vært en veldig ekkel melding å få)
jeg hopper opp og åpner døren, men der er det ikke noen. Så jeg ringer opp nummeret og det viser seg at han allerede hadde gått mot bilen igjen. Han forklarte forsvarende at han ikke hadde kommet igjennom på telefonen min, noe jeg tror på da det er veldig dårlige signaler i blokka mi. Men da jeg spurte om hvorfor han ikke ringte på sa han surt at det ikke sto noe navn. Jeg gjorde det veldig klart at det sto navn på ringeklokka mi og akkurat da slapp jeg han inn.

Ja han bekreftet at det var navn på ringeklokkene, men ikke på bestillingen. Han ga meg bestillingen og på toppen sto hele navnet mitt sort på hvitt. Han likte visst ikke at jeg påpekte dette. Jammen, jammen kom det fra han. Jeg fikk maten min og betalte uten å tipse (første gang jeg ikke gir tips)
Jeg gikk rett på kjøkkenet og åpnet maten og hjertet sank da jeg så den ussle pomfrien dekket av grillkrydder. Selv på bestillingslappen jeg hadde fått dyttet opp i trynet litt tidligere sto det at det skulle være uten krydder. Jeg lurte litt på om jeg skulle ringe tilbake til han som leverte (han hadde nok ikke rukket tilbake til bilen enda) men ringte heller spice.

Her kunne de ikke gjøre noe annet enn å registrere klagen, sjefen var ikke på jobb. Men jeg angret fort på at jeg hadde ringt med en gang. Jeg var veldig glad burgeren var pakket inn slik at jeg kunne spise denne, og gjorde den klar mens jeg pratet med dem. Opp med asjett fordi det gikk ikke an å bruke pakningen som nå var dekket av verdens mest forferdelige krydder. Jeg åpnet burgeren for å ta ketsjup på og måtte bare le. Greit nok hadde jeg bestilt uten tomat, men dette var det mest patetiske av en hamburger jeg har sett. Jeg tok på ketsjupen, tok bilde og satte meg ned for å spise. Den første biten gikk inn i munnen og rett ut igjen. Noen må ha oppbevart denne burgeren i et kjøleskap. Jeg varmet den i microen for spiste et forferdelig kvalmende måltid. Den egnet seg ikke til å varmes i micro.


Jeg var virkelig ikke overasket da jeg skulle spise desserten og isen som jeg hadde puttet rett inn i fryseren var nå en små igjenfrosset klissete masse.

Skal man først feile, så sørg for å gjøre det fullstendig, på alle nivåer, hele veien.

Og jeg pleier å være veldig fornøyd med spice, de står for hele bestikksamlingen min.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg