Den store Pakke Jakten

Mandag morgen og det eneste du egentlig vil er å sove. Jeg har ikke noe valg, jeg må ut på tur med Lykke. De som kjenner meg vet at min morgen er veldig mye senere enn det andre vil kalle morgen og på vei inn fra denne turen, kunne jeg ta med meg posten.

Det var med blandede følelser jeg så hentelappen som var kommet. Jeg har jobbet i ukesvis med å få kjøpt denne tv`n og ikke et eneste skritt på veien har kunnet beskrives som noe så enkelt som hardt. Men på torsdag fikk jeg beskjed om at de sendte den og det var da selvfølgelig å anta at pakken i posten var min nye tv.

Hvordan jeg skulle få pakken fra postkontoret og hjem var mitt siste store hinder ( for jeg får noen andre til å henge den opp) og jeg så virkelig ikke frem til det. Jeg hadde prøvd å gå inn på posten og bestille levering på døren, men dette fikk jeg ikke lov til og under grunner sto det at verdisendinger eller pom sendinger ikke ville kunne bli levert på døra. Derfor var det helt logisk at hentelappen omhandlet tv`n.

Jeg hadde tilfeldigvis assistent på lørdag så jeg avtalte å møte henne på senteret. Planen var at vi sammen skulle få pakken inn i en drosje og kjøre hjem til meg. Men allerede i køen på postkontoret begynte jeg å få mistanker om at noe ikke var som det skulle. Jeg leste og leste på lappen jeg hadde fått og det sto ingen ting om hvor jeg skulle hente den, eller hvem som var avsender. Bare at det var pakke på postkontoret og hva slags legitimasjon som var godkjent. Senere sa jeg til assistenten min at det var fordi det ikke var en stor nok pakke der inne til å være en 55 tommers tv. Men sannheten er at jeg hadde tenkt på det hjemme også, det var rart.

Du vet når du har en slitsom eller stressende dag, kommer du i kø bak en som prøver å få til noe umulig. I dette tilfellet var det å hente en pakke som sporingen sa var kommet frem, men posten ikke hadde fått beskjed om var kommet frem. Dette var forresten Nordpost og ikke vanlig posten, men siden det var de samme ansatte tok det like lang tid. Jeg vet ikke hvordan det gikk med hun før meg i køen fordi de måtte vente på at noen andre så på den saken og tok meg så lenge. ? Nei denne pakken er ikke her får jeg beskjed om. Den er på rema 1000 på Furuset sier de som om det er en selvfølge. Jeg helt i sjokk bare gjentar hva de sier, for hva gjør min pakke, som jeg har fått hentelapp på, på andre siden av Oslo? Hun kan ikke gi meg noe svar og jeg og assistenten min bestemmer oss for å ta en drosje til Furuset.

Jeg spør drosjesjåføren om han vet om en rema 1000 på Furuset, for mine kunnskaper om hvor matbutikkene rundt om i Oslo ligger er ganske minimale. Han vet ikke så assistenten min tar et google søk og vi kommer frem til at det er en på senteret. Det er bare å håpe på at det er riktig butikk. Det blir 30 minutter med drosje og mye spekulering på hvorfor den har havnet her, og det går nå opp for meg at det mest sannsynlig ikke er tv`n. Jeg prøver å vri hodet mitt rundt etter hva som kan komme som verdisending til meg, men er helt tom for ideer. Det eneste logiske er tv`n, men posten påstår de ikke har mottatt pakken som ble satt som sendt på torsdag.

Min tillitt til posten var ikke akkurat stor fra før, og er mindre nå.

Vi kom frem til Furuset og ned på rema 1000, jeg spurte også her om hvorfor pakken hadde blitt levert her. Først startet de med vanlig forklaring om hvordan noen pakker må hentes på postkontor, men det var nok noe i blikket mitt som stoppet han og han spurte hvor jeg bodde. Da han hørte at jeg bodde på Nordstrand fikk han sjokk og måtte bare le oppgitt. Feil sortering på hoved lageret antageligvis. Han lurte også på hvordan jeg hadde sporet opp pakken når det ikke sto noe hente sted og jeg forklarte at dette var dagens andre postkontor vi besøkte. Jeg så han syntes synd på oss, for å krysse Oslo i rushtrafikken er ikke en rask ting.

Vi hadde sett mens vi ventet her at det ikke sto noen tv her heller, så jeg var ikke overasket når han kom med en liten pakke fra slovenia. Eller jo jeg var overasket over pakke fra slovenia, bare ikke at den var liten. Men jeg forsto med en gang hva det var i pakken, Perlene jeg hadde kjøpt på etsy på Torsdag.

Så perlene mine som skulle ta opptil 4 uker på å komme frem, brukte 2 arbeidsdager, men jeg har fortsatt ikke fått tv`n min. som jeg bestilte forrige mandag. Sier kanskje noe om den norske posten. Uansett etter en endra lengre tur hjem hadde jeg brukt opp alle assistenttimene mine på å hente denne pakken på andre siden av Oslo. Heldigvis kunne hun jobbe 30 min lengre så jeg fikk litt hjelp til matlaging også.

Som en liten trøst fikk jeg telefon fra posten i dag om at de skal levere pakke på døra mi på torsdag, og de lurte på når det passet. Jeg håper virkelig det er tv`n, ellers tror jeg bare at jeg setter meg ned og gråter.

Men har fått fine perler og nye neser til perledyrene mine.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg