fine gaver fra lesere

I år har jeg vært så heldig å motta gave fra to lesere.

Billettene som jeg fikk tilsendt fordi hun som vant dem ikke kunne bruke dem, gikk til en flott dag på kino med lillesøster. Selv om jeg hadde sett filmen før var jeg mer enn villig til å se den igjen. Lillesøster som er stor fan hadde ikke sett den. (dette var ikke kino opplevelsen jeg skrev om i forrige innlegg) du gjorde en 14 år gammel jente som akkurat har mistet faren sin lykkelig for en kveld, og det er jeg veldig takknemlig for.

Denne pakken ankom på julaften og ble en ekstra julegave. Spesielt rørt ble jeg av musen til Luna Felis. Det er så lett at hun blir glemt nå som det er kommet valp i huset, så godt at noen husket på henne. (det er ikke slik at hun blir oversett eller har hatt mangel på julegaver i år, det er bare det at Lykke oppsøker oppmerksomhet og det gjør ikke hun)

Tusen Takk til begge to og håper dere får et godt Nytt år

    1. Linn, du vet kalenderluken din nr 16, den decor pakken. Lurer så fært på hvor du har kjøpt den som viser tall/blyantkoppen? 🙂

    2. Takk for svar:) Ja, klarte å skrive 16 men godt du skjønte hva jeg mente likevel:) Ha en finfin dag!

    3. Hei:) I dag fikk jeg kalender pakken du sendte meg, tuuuusen takk:D Vil bare si at tic tacs hadde gått ut på dato, det gjør meg INGENTING, men ville bare gjøre deg oppmerksom på det. Tusen takk, masse søte ting, veldig gøy at du har kalender:) Ha en kjempe fin dag:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg