det skal ikke mye til for å ødelegge en dag

Jeg har hatt litt blandede følelser rund saker som blir blåst opp der de som er andelenes blir behandlet feil. Noen ganger står hårene mine opp på armen og jeg freser mens jeg leser, andre ganger tenker jeg stille for meg selv at noen må vokse opp og ta seg sammen. For ja jeg har opplevd mye rart og vet at man aldri skal vente at noen forstår.

Men plutselig står man i det selv, den ene sleipe kommentaren kastet etter deg som sårer så mye at du ikke aner hva du skal gjøre. For det du vil gjøre er virkelig ikke en god ide?

Alt jeg ville var ut av en kino sal uten ekstreme smerter i knærne og helst uten anfall. Men når de ansatte slenger etter meg at de kan se på gangen min at jeg bare er lat, da knuste noe inni meg. Utenom et ekstremt sinne, fikk jeg et ekstremt anfall også. Ja jeg har vel sagt at følelsene mine kan påvirke anfallene mine.

Nå slapp jeg unna med en knekt negl, ekstreme smerter noen timer og en hodepine som enda ikke har gitt seg. Og jeg har ingen planer om å dra på en av små salene på Colosseum kino igjen. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg