hvorfor det ikke blir mer kalender svar

Klokken passerte 15.00 og første kalenderliste var ikke ute enda. Jeg slet med å få ren sengetøyet da vaskemaskinen har sluttet å fungere normalt. Det må være rent til i morgen for det er siste gang jeg får assistent før jul. Jeg har ikke fått pyntet til jul da jeg ikke har hatt tid eller krefter.

Valpen min syntes tidligere på dagen at jeg brukte alt for lang tid på den ene brødskiva jeg krever å få spise før vi går ut om morgningen og gjør fra seg på stue gulvet. Jeg tørker opp med dopapir og kaster det i do og doen går tett.

Etter flere forsøk på å få åpnet doen og en nødtur til toalettet som tilhører vaskeriet i kjelleren, starter sterke magekramper fordi jeg har spist melk. Jeg prøver å puste rolig mens jeg prøver å få Lefdal til å sende meg fakturaen jeg har 10 dager på å betale, men som av system feil ikke ser ut til å komme frem. Samtidig som jeg googler verdens lengste Penis.

Lykke går på do i stua igjen, selv om jeg var ute på tur med henne og jif flaska går tom. Jeg bare skriker rett ut i raseri og kaster flaska i veggen. Inne på soverommet sitter en sjokkert og nervøs valp. Hva skjedde? Var det hennes feil?

Jeg er ikke frisk. Jeg er faktisk så dårlig at jeg får hjelp til å skifte på senga og vaske gulvet. Jeg kan overbevise meg selv at jeg klarer det jeg vil en liten periode, men det ender alltid med kollaps. De andre årene har det ikke gjort noe for jeg har kunne sove over januar, men jeg kan ikke lengre.

Jeg gjorde ferdig lista, det var bare to oppgaver igjen. Koste litt med lykke for å vise henne at det ikke var henne jeg var sint på. Tok med meg lommelykt og gikk ut i skogen i mørket.
Bare meg og lykke, ingen hunder som forstyrret, ingen mennesker som kunne hilses på. Det begynte forsiktig å snø og jeg innså det jeg allerede viste 1. desember. Noe må gå.

Jeg kan ikke ofre helsa mi, hjemmet mitt må fungere og jeg ville ikke ha byttet fra meg Lykke for millioner. Så kalenderne må gå (jeg vil fortsatt delta på en del de dagene jeg har tid og krefter)

Jeg har hatt det veldig moro de siste årene og jeg kommer til å savne det mye. Men listene står på de gamle innleggene og gavekalenderen går som normalt. Oppdater meg gjerne fortsatt om premier da jeg synes dette er koselig.

God jul og lykke til med jakten på svarene

  1. Det her var jo riktig leit, jeg ønsker deg alt godt og god bedring. Er i ganske skral form og går og venter på operasjon som jeg var lovet for jul. Hjemmesykepleierne er rasende på mine vegne. Jeg orker ikke å bråke. Når formen er der vil jeg svare på kalendre og legge ut resultatene på din blogg hvis det er ønskelig. Jeg ønsker deg en god juletid for deg og din hund.

  2. Uff, dette var skikkelig trist å høre. Jeg tenker ikke på kalendersvarene, men på deg. Kalendersvarene kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Som jeg har sagt før så har jeg stor respekt for deg som bruker tid på å legge ut svarene hver dag, selv om du sikkert tjener rent lite på det. Og når det går på bekostning av helsa, så skjønner jeg at du velger å slutte. Her bruker du krefter på å hjelpe oss andre med julekalenderne, og sørger slik for at vi får en bedre juletid, når du selv ikke engang har fått pyntet til jul. Håper det går bra med deg, og jeg ønsker deg en riktig god jul 🙂

  3. Så trist å høre. Prøv å slappe av og kose deg sammen med valpen din. Så krysser jeg fingrene for at helsa kommer seg sakte men sikkert. Håper du får en koselig jul 🙂 og tusen takk for alle svarene på julekalenderen. Vant en drikkeflaske fra Veksthuset 🙂

  4. Ja, ble så glad for flasken. Den var uten trykk 🙂 Hurra – en Camelbak drikkeflaske i lilla – superfin 🙂

  5. Selv om jeg ikke vet hva som feiler deg, vil jeg bare si at jeg er lei meg på dine vegne, og at jeg absolutt skjønner at du ikke kan prioritere kalendere.. Ikke tenk på oss, husk å sette deg selv først! Tusen takk for jobben du har gjort så langt. Jeg er evig takknemlig! Jeg håper du snart vil få det bedre og at du kan få en finere førjulstid! 🙂

  6. Så trist. Tenk ikke på kalenderene, det viktigste er helsa og at du har det bra.
   Jeg har full forståelse for at du velger å slutte.
   ønsker deg en riktig god jul og håper at du snart føler deg bedre,☺

  7. For en dag du har hatt i dag! (og sikkert hatt flere av tidligere i år)
   Det er trist når man oppdager at man ikke lenger klarer det man kunne før, at man ikke lenger mestrer like mye.
   Syns det er veldig tøft gjort av deg å innse selv at det er noe du må kutte ut, og at klarer å velge og tA avgjørelsen. Jeg vet alt for godt at det ikke er lett!
   Bloggen din har blitt en liten juletradisjon her i huset, men din egen kalender, julesanger, oppdateringer og selvfølgelig kalendersvar. Det kommer det til å fortsette å være uansett så lenge du har glede av å ha en blogg, kalendersvar eller ei.
   Imponert over alt du har gjort de siste årene!
   Håper du uansett form får en hyggelig jul sammen med de du er glad i. En valp er jo verdens beste medisin mot alt som ikke kan fikses 😀

  8. Kos deg med julepynt og Lykke <3 Takk for all hjelp hittil!
   Vet ikke hvor du vil ha svar så limer inn noen her. Liten vits gi deg de åpenlyse svar, men sender noen jeg måtte søke på. Bare gjennom starten på lista mi da.
   Lag et innlegg som vi alle kan bidra med å lime inn svar i kommentarer på da vel? 🙂 Så kan du få litt tilbake for en gang skyld 😉
   Apollo- Phuket, Khao Lak og Krabi
   Bergans- 14 år
   Color Line- Catch me if you can
   Detektivene- jobbet tidligere som etterforskningsleder i Larvik
   Filmweb- 2014 + Drama/ Sci-Fi
   Finansforbundet- Natalie Wood

  9. Karoline: ja, når ting er på det vanskeligste kan jeg bare snu meg og der sitter hun å ser på meg med de store øynene sine. enten ser hun alltid på meg eller så vet hun når jeg skal snu meg 😉 uansett umulig å ikke få det litt bedre. ser ut som det blir noen kalender svar enda, da folk sender dem inn til meg. men jeg bare reposter dem

  10. Jeg slutter meg til ønskene om god bedring. Det høres ut som en helt riktig prioritering du har gjort. Ha en god førjulstid med hunden din!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg