En flue på veggen på kjøkkenet til Peppes Pizza

Det må være stressende å være et slikt drive out sted hvor folk kan komme og hente maten sin. Over en liten disk prater du med kundene rett fra kjøkkenet, og når de står og venter har de noe å se på.

Jeg tenkte ikke så mye over at jeg kunne se dem tilberede maten, frem til en dame med hvite hansker helte salat fra en bolle opp i en papp boks. Det gikk frysninger ned ryggen min og jeg virkelig vurderte å rope ut og spørre om det var latex hansker hun drev å rotet i salaten med.  Mne jeg kunne jo ikke være sikker på at den var min.

Etter salaten var det noe annet som ble tilsatt mens boksen sto på en vekt. Men etter at flere hadde blandet seg inn kom de frem til at dette ikke skulle være der så hun plukket det ut igjen. Min tanke var at jeg håper ikke dette var hvitløks krutongene. Uansett så det veldig udelikat ut at de puttet og så tok ut igjen ting av salaten jeg nå forsto var min.
nå er det ikke krise for meg om de gjorde dette med hvitløks krutongene, men om de gjorde dette med en som hadde cølaci!!!

Jeg sier jo at 90% av bestillingene mine kommer levert feil, og nå så jeg hvorfor. Å putte ren salat, dressing, parmesan og kylling sammen må man vist ha en universitets utdannelse. Velger å legge mye av skylda på veldig små oppskrifts kart over benken og veldig dårlige rutiner.

Var det en ny bestilling som kom mens jeg sto der? Vel det forklarer hvorfor deres klokke går 3 minutter senere enn andres. De regner garantien fra når de gidder eller får tid til å lese bestillingen, ikke når den faktisk kommer. Hadde en runde på det sist gang jeg bestilte og fikk levert. Dessverre for peppes hadde jeg kvitteringen svart på hvit klokkeslettet den skulle være innen og da hjalp det ikke hva stoppeklokka deres sa.

Men tilbake til kjøkkenet. Jeg ser kokken strø ting over salaten, pakke den sammen og bringer den til meg. Før han putter den i posen tar jeg og sjekker den og jeg tror ikke mine egne øyne. De har byttet ut halvparten av den herlige marinerte kyllingen med kald ren kylling.

Jeg har bestilt denne retten i mange år og aldri opplevd den versjonen når jeg har bestilt ekstra kylling til. Mest av alt tror jeg at jeg sjeldent får ekstra kylling, men dette er vanskelig å bevise hjemme. Unnskyldningen var at det sto slik i oppskriften som ble byttet ut for 2 dager siden. Sto ikke noe om forandringer da jeg bestilte min på nett ?

Dette er ikke ment så veldig som en klage hvor jeg ønsker å få en oppreisning av noe slag. det endte med at en stor øyd kvinne fikk salaten gratis og kastet seg på telefonen til moren sin da hun kom ut av døren. Mamma du vil ikke tro hva jeg har hvert vitne til ?

Men om dette er standard og om det er latex hansker hadde jeg vært greit å finne ut av da. Enn så lenge har jeg bestillings forbud 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg