Når listene blir for mye

Det er første gang på alle årene jeg har holdt på, at en kalender liste har brutt meg sammen i tårer. Hvor jeg faktisk smeller maskinen sammen og sier nei nå vil jeg ikke mer.
jeg burde ha vært forberedt etter alle disse årene. Jeg tar ikke kalendere før etter 12.00 slik at andre kan finne alle feilene og få dem til å rette dem opp, men i helga er det slipp dumskapen ut.

Selv om jeg hadde vært klarsynt, tankeleser og geni ville jeg ikke klart svarene på dagens kalendere. Etter å ha holdt på meg ett spørsmål i nesten en time (har en 5 min regel, men var så sliten at jeg glemte den) fikk jeg nok.

Det at liste to kom ut i dag i det hele tatt er et lite mirakel av stahet jeg ikke har dratt frem i meg selv på evigheter.

Det skal legges til at kalendere ikke er det eneste jeg har holdt på med i dag. Så mange kalendere og et liv er veldig vanskelig å kombinere. Det er helt klart, antallet kalendere må ned.

Om det kommer en liste 3 i dag?

Kjenner jeg meg rett vil jeg ikke få sove om jeg ikke fullfører. Blir vel en god tur med Lykke før jeg starter. Vi trenger også mat begge to.

Ligger også litt etter på trekningene av vinnere, unnskyld, men jeg skal få tatt det igjen så fort jeg har tid til å puste ? dette blir nok siste år med kalender svar fra meg.

Føler jeg burde legge til at jeg er evig takknemlig til Anita som har tatt på seg jobben med å si til meg at verden ikke går under om jeg ikke gir ut svarene på alle. Og en ekstra takk til deg som sendte meg mail med svar som jeg kunne dobbels sjekke mine mot i går.

  1. Ikke fortvil, om du sitter fast på noe kan du alltids spørre leserne dine. Jeg vant faktisk på jernbaneverket i går takket være deg så tusen takk for det, håper det gir deg litt motivasjon til å fortsette 🙂

  2. Ta deg en god tur og se hva du kommer frem til. Du gjør en god innsats og ingen vil holde det mot deg om det sier stopp 🙂

  3. Den dagen det ikke er kjekt for deg, er det heller ikke kjekt for oss. Det er lov og be om hjelp – eller kutte ut hele greia. Vær snill mot deg selv, som du har vært for mange andre! Jul skal være gøy, ikke stress. <3

  4. Helen F. Byberg: det er for det meste gøy, og jeg elsker når folk vinner. men med litt lite søvn og 200 kalendere å delta på, kan det tippe over for de fleste. nå har jeg gått tur med Lykke og lagd meg en varm kopp kakao. det viktigste er at jeg må huske 5 min regelen. klarer jeg det ikke på fem min – gå videre.

  5. Lars: jeg sier ikke stopp i år, eller ikke så lenge jeg klarer å holde på. men jeg seriøst vurderer at dette blir det siste året. det har blitt så mange dårlige kalendere, premiene er nesten til å le av og ikke verdt slitet med å finne svaret. men jeg elsker det jo også. gleder meg hele året til desember, kalenderne og min egen kalender. mest min egen

  6. Jonas: jeg har noen som hjelper meg, en som leser etterpå og en jeg kan spørre om hjelp på det verste. men for meg er mye av moroa og finne svarene og derfor jeg blir så sint når dette ikke er mulig.

  7. Odd: takk. kakao og julesanger hjelper på humøret og formen. tatt noen kjempe klemmer fra lykke også – og hun lever opp til navnet sitt.

  8. Du gjør en utrolig flott jobb med julekalenderne. Du gleder mange mennesker i hele Norges land, inkludert meg!

  9. Du gjør en fantastisk jobb! Ikke fortsett om det går utover helsa di, lov meg det! Vi kan faktisk finne svarene selv, men man gidder ikke når man har deg;) Selv synes jeg man burde sende deg premien om man vant og fikk svaret av deg. Har et lite håp om at det skjer i år.. Selv sjekker jeg bloggen din daglig når jeg sitter fast på et spørsmål, liker å prøve selv først, er jo gøy som du også skriver:) Og når man sitter fast på et spørsmål kan man bli frustrert. Tenker på det du skrev over her at du satt fast på et spørsmål, lurer på om vi sitter fast på samme??!!;) Polarbrød… Arg, noen av leserne dine som vet svaret på dagens fra Polarbrød? Help!! Har holdt på med den i snart en time.. Hehe. Du er dyktig Linn og ikke gjør dette neste år om du ikke føler for det/orker, det er totalt forståelig. Kose deg i førjulstiden:):)

  10. Melissa: ja det var polarbrød som tok knekken på meg

   mest kos, men jeg må huske 5 min regelen og pelsdotten som ligger i gangen nå.

  11. Hehe, ja, det var det jeg følte/trodde. (At det var dumme Polarbrød) Hehe. Kos deg masse med Lykke på tur:) Veldig søt:) Og søt da hun hoppet over dørkarmen i den lille videosnutten, nusselig og morsomt å se;)

  12. Huffda, ikke godt å høre at du ikke har det gøy! Jeg er en av de mange som har fulgt med en stund, og har deg og takke for noen av de hyggelige vinnermailene man kan få. Jeg håper virkelig du tenker litt mer på deg selv, om du gir ett, ingen eller mange svar i løpet av en dag, er jeg sikker på at følgerene er med uansett. Du gjør det lettvint for oss, men du skal over hodet ikke ha noe dårlig samvittighet eller noe for ikke å hjelpe en dag eller uke eller to. Nyt heller førjulstiden, og om det ikke er gøy med kalendre, så fin heller noe annet hygge og nyt livet =)

  13. Tone: jeg elsker kalenderne, men de kan stresse meg ut innimellom. det er mest av alt jeg som setter for høye krav til meg selv. jeg vil så gjerne og glemmer at det er en grunn til at jeg er uføretrygdet. det er begrensninger. på noen måter er det bra at hodet aldri lærer, for det er viktig å dytte. men akkurat i det det smeller skulle man virkelig ønske at man lærte. var bare et lite sinne og gråte sammenbrudd, ingen anfall, så det gikk bra. jeg har forhåpentligvis lært.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg