Tanker om 1. desember

 •   

Selv om jeg hadde satt opp alt jeg kunne av kalendere frem til midnatt kvelden før, var 1. desember et mareritt. Ja jeg synes det er morsomt å ta kalenderne, men tidspresset for å klare alt tok helt humøret. Innen siste liste var jeg så stresset og sliten at jeg dessverre gjorde mange små slurvefeil. Heldigvis de fleste ved at jeg manglet en bokstav i ord eller noe slikt, men ett kalender svar og et svar som bare forsvant.

Jeg har fått meg valp og jeg tror aldri hun har følt seg mer ignorert enn i går. Flere ganger kom hun å slikket på meg for at jeg skulle se henne. Prøvde å ha henne på fanget mens jeg jobbet, men hun prøver da å spise opp alt på skrivebordet mitt. Tilslutt måtte jeg bare ta meg selv i nakkeskinnet og gå en lengre tur med henne. Noe som førte til tidspresset på slutten av kvelden.

Det er to kalendere som er på grensen til å bli kastet ut av lista mi. Begge to grunnet spørsmålene. Det ene er musikk konkurransen som var ute etter et tall de hadde i hode og den andre er den jeg fikk feil på. Rcpro. jeg mener helt klart at hintet deres var at det også var navnet på en by og derfor gikk jeg for det svaret jeg gjorde. Synes de burde se igjennom kalenderne sine før de legger ut, ellers blir det umulig. Men de skal få en sjanse til.

I dag starter jeg litt senere enn i går, men med alle malene satt opp regner jeg det vil gå mye bedre og smertefritt. Det er den første dagen hvor man må sortere igjennom 500 kalendere for å se hvem som skal på lista som virkelig er utmattende.

Jeg er veldig glad for at dere bruker guiden min og jeg håper dere informerer meg om dere vinner noe. Varmer alltid litt når jeg vet at en av «Mine» har vunnet. Det gir meg ekstra styrke til å fortsette. Si ifra om det er feil og IKKE mas på meg. Jeg gjør virkelig mitt beste. jeg legger ut siste liste senest 23.00 +/- noen min, selv om jeg ikke er ferdig med den. 

  1. Hei!
   Skjønner godt du er stresset jeg!
   Sa nettopp til mannen at jeg hadde aldri orket dette. Så stor cred til deg 😀

  2. Du er virkelig en snill og generøs person. Du må ikke la det gå ut over helsen eller føre press. Det er hyggelig å titte innom å se hva du har på hjertet og dersom det er svar på noen julekalendere er det moro. Og viss ikke så er det jo uansett ikke et problem å ta seg tid til å finne ut av selv 🙂 Du er heldig som har valper i hus, så du må kose deg med disse 🙂

  3. Syntes du gjør en god jobb jeg 🙂 Regner meg alle forstår at det blir noen småfeil her og der.
   Vet det er mange som setter pris på det du gjør her 🙂

  4. Jeg ville bare si tusen takk for den jobben du gjør. Fant bloggen din i fjor, og brukte den nesten hver dag! Tusen takk, igjen, for den jobben du gjør!!

  5. Heisann
   Du gjør en kjempe jobb og jeg er neppe den eneste som virkelig setter pris på alt arbeidet du legger ned i dette. Håper du vinner noe som en ekstra belønning for strevet 🙂
   Uansett hjertelig takk for hjelpen.

  6. Hei,
   vil bare si meg enig med de andre og takke stort for den jobben du gjør!
   Jeg er og enig med Erica at du må ikke føle noe press på å lage listene. setter stor pris på det du gjør, men er viktigere at du og valpen har det bra 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg