Redselen ved å skille seg ut

Jeg har flere ganger undret meg over nabolaget sin tilsynelatende skrekk for å skille seg ut, eller i disse tilfellene være først ute. Vi har stor opprydding en gang i året, på våren. En mulighet til å kaste alt av søppel som har hopet seg opp i løpet av året og som er for stort til å kaste i vanlig søppel. Somregel er dette lagt opp så langt unna da jeg har hjelp som mulig, så jeg blir gjerne den første til å sette ut ting. Et år var det bare papp og jeg tenkte jeg kunne vente og ikke være først ute i år også, men jeg ventet og ventet og ingen satte ut noe. Stille lo jeg for meg selv kvelden før og tenkte at kanskje ingen tør å være den første, eller kanskje ingen andre skal kaste noe denne gangen.

Jeg tokk pappen min og satte den ut og noen timer senere var innkjørselen fylt opp. Når jeg starter noen dager før bygger det seg sakte opp i løpet av dagene, men dette var ganske komisk. Satt de i vinduene og så på å ventet?

Jeg ler for meg selv og glemmer dette mens livet går videre. Vel glemte det helt til jeg satte opp julelysene mine. Jeg hadde planer om å sette dem opp tidligere på dagen, men glemte det og da jeg gikk tur med Lykke når mørket hadde kommet slo det meg nok en gang hvor mørkt og kjedelig det er ute nå.  Det første jeg gjorde når jeg kom inn var å sette opp lyslenkene mine på verandaen. Når vi gikk tur igjen 2 timer senere var det kommet opp to lys dekte verandaer til.

Er det bare noe jeg innbiller meg eller er virkelig folk så nervøse for å være den første til å gjøre noe?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg