spillexpo 2015

 Filmklippene mine fra spillexpo ble ikke noe bra så jeg lager ikke film.

 

Det var en hard start på dagen. Du vet en slik dag da ingenting virker og alt faller. Jeg var kjempe glad for at jeg sto opp en time tidligere enn planlagt da jeg brukte en hel time bare på å få skriveren til å virke så jeg kunne skrive ut billetten, bare for å glemme billetten når jeg dro?
Når vi skulle få ut rullestolen slet jeg fordi en nabo har vært borti den og fiklet med den. Takk for det ? men jeg fant problemet og etter noen sterke ord var vi på vei til Oslo s.

Drosjeturen roet meg litt ned, men unntaket om at jeg kom på billetten. Jeg brukte meste parten av turen for å finne app så jeg kunne ha billetten digitalt. Hadde satt pris på om denne muligheten hadde stått på billetten og ikke bare ordre om å printe den ut.
Når vi kom oss på toget var jeg rolig.

Jeg hadde nok noen fine ord å si om Norges varemesse og rullestol vennligheten deres når vi kom frem også. Det er fint inne og du kommer deg fint inn om du ikke bryr deg om å kjøre mot trafikken litt og møte aggressive trafikanter eller kan fly over plutselige: obs : lasteplan ( håper du så dette skiltet og ikke tittet innover eller på noe foran før du kjørte utenfor)

I år syntes jeg SpillExpo skuffet. Jeg hadde det veldig koselig der vi gikk/kjørte igjennom. Men jeg prøvde ett spill. Det var på xbox standen hvor en veldig snill mann kom og forklarte oss at det var en rampe ned fra plattformen på andre siden. Jeg unnlot å svare, ja hvordan tror du vi kom oss opp. I stedet forklarte at vi ikke prøvde å finne en vei ned, men å prøve et spill. Køer på kryss og tvers av platåer kan være en stor utfordring.

Kø er vel det som kjennetegner spillexpo mest. Men det var også til tider umulig for meg å se hva som foregikk grunnet folkemengder som samlet seg rundt. Dette gjorde også at jeg ikke fikk tak i de som jobbet der for å for eksempel få flyttet vekk en stol så jeg også kunne prøve spillene. Jeg hadde teoretisk sett klart å komme meg ned på gulvet til de dataspillene ved sakkosekkene, men formen min tilsa at det kunne bli i det meste laget etter hvert og da jeg så at ledningene ikke var lange nok til å rekke opp til stolen, vel da kjørte jeg stille videre.

Dagens høydepunkt var sukkerspinnet, det var dyrt å betale 300 kr for å komme inn å kjøpe et sukkerspinn.

Men som sagt klarte vi å gjøre det til en koselig stund der vi gikk/ kjørte rundt. Det var noen fine kostymer selv om jeg ikke holdt ut til konk. Alt i alt tror jeg at dette ble siste tur på spillexpo for meg. Det er rett og slett for trangt og for lite tilgjengelig.

Ps: fikk 10 treff på ds da, det var moro.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg