ekstremt rar musikksmak

Jeg hadde en x (for hvem har vel ikke hatt det) da det ble slutt fikk jeg slengt en kommentar etter meg. En kommentar jeg har tatt til hjertet mitt og er stolt av, selv om jeg tviler på at det var meningen. Jeg har vist veldig rar musikk smak.

Jeg skal innrømme at jeg ikke er så flink til å få med meg de nyeste sangene. Jeg tar meg sammen i perioder. Dagens sang på bloggen min har også hjulpet meg mye med å ta et dypt åndedrag og lide meg igjennom noen hitlister for å se om jeg finner noe jeg liker.

Det kan være mange grunner til at jeg liker en sang. Det kan være melodien, følelsene den vekker i meg, tankene den bringer frem eller bare at den er veldig bra. Grunnen til at jeg finner liten tid til å prøve ut alt nytt er at jeg fort får hodepine av for mye bråk. Veldig mange sanger er bråk og når de kommer på rekke og rad er det som å be om migrene, jeg hører aldri på radio.

Men hovet problemet er at jeg har så mye musikk jeg allerede elsker, og det tar tid å høre på dem.
Musikk smaken min går over alle sjangere og alle 10 år.
læreren min på vk1 måtte bare le da jeg forklarte at jeg ikke hilste på han i heisen fordi man rett og slett ikke setter Beethoven på pause.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg