test av Lord of Misrule fra lush

Lord Of Misrule

Som jeg fortalte i innlegget om siste bytur, fikk jeg en del prøver på Lord of Misrule bodylotion. En til meg selv og fem til å gi bort. Venninnen min Linn fikk den ene når vi møttes på peppes og siden hun var så nysgjerrig på hva det var oppi fikk vi konstatert at den grønfargen legger man merke til (tror ikke servitøren var så glad for at vi etterlot bordet grønt)

Nå har jeg fått testet ut min lille prøve, den holdt til to vask. Jeg må innrømme at det føles rart å smøre seg inn i sterk farge, selv om jeg har erfaringer etter å ha prøvd fun produktene. Denne gangen sto en kritthvit hund og stakk hodet inn i dusjen også og jeg var nervøs for å få fargen på henne. Jeg vet ikke hvor let fargen vil vaske ut av ting, jeg valgte å ikke teste dette.

Produktet har også glimmer i seg som gjør at det ser veldig spennende ut å bruke. Lukten er kjempegod. Ikke en av de sterkeste luktene jeg har opplevd fra produktene, men blandingen av urtene og vaniljen falt virkelig i smak. Den er veldig drøy i bruk da en prøve varte til to hele kroppsvask.

Men jeg tror det jeg likte aller best var beskrivelsen på hvordan den skulle brukes, den står på flaska og ikke på prøvene.

Lord of Misrule er en av haloween produktene til lush og vil forsvinne fra butikkene igjen snart.

Men siden jeg nå fikk med ekstra prøver, deler jeg dem bort til tilfeldige lesere som legger igjen en kommentar. har 3 eller 4 å gi bort.

Lord of Misrule

fra lush sin hjemmeside:

Ro deg ned og vær jordnær med denne dusjsåpen med urteblanding av patchouli, svart pepperkorn og søt vanilje, inspirert av den rampete herskeren av den middelalderske Feast of Fools.
100g kr   81,-
250g kr 161,-
500g kr 289,-

Ingredienser: Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Patchouli Leaf and Black Peppercorn Infusion (Pogostemon cablin; Piper nigrum), Sodium Cocoamphoacetate, Stearic Acid, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Perfume, Lactic Acid, Organic Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Black Pepper Oil (Piper nigrum), Patchouli Oil (Pogostemon cablin), Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Titanium Dioxide, Potassium Aluminium Silicate, *Limonene, *Linalool, Colour 42090, Colour 19140:1, Methylparaben *Occurs naturally in essential oils
Vegan

Siste innlegg