Mangapolis EpiCon

Det var bare å grave dypt inn i meg selv og finne kreftene, det er på tide med Epicon.  Vi har nøye studert lista over filmer og plukket ut det vi trodde var mulig å komme igjennom. Planen var å ta en film pr. dag og se den siste på slutten av filmfrasør festivalen. Mer enn en film vil bli for mye for meg og det viste seg fort at det holdt med den ene filmen for helga. Veldig glad for valget.

Vi hadde plukket ut filmen wonderful days som startet kl 21.00 og dro derfor ned så vi fikk en time før filmen for å se på ting. Dessverre var flere av postene stengt for kvelden og vi fikk en halv opplevelse. Det som også overasket meg litt var at ikke outland, neotokyo eller dragenshule var til stede. Jeg vet det er et minicon, men hadde ventet å se minst en der.

Derimot var det en del fanarts stands, tegneserie stands, japan informasjon stand og mye spill. Det var også mange aktiviteter for barn, men dette var selvfølgelig ganske dødt nå. Det var litt trist å gå glipp av alle de som hadde stengt for dagen, men det ga oss mere tid med spillene among the sleep og into the woods.


 

På en av stand ga de bort første bok i en serie om du skrev en setning om den. Med en stjerne på toppen skal den teoretisk sett være verdiløs, men historien er jo den samme. Tenkte jeg skulle gi bort den i kalenderen min. vi var to og vi kan dele en av dem, slik at det blir en til overs.

Det var litt blandede følelser om filmen og jeg sjanglet ut som om jeg var dritings når den var ferdig. Men jeg var bare svimmel og utslitt, blir ikke kikkis budservice i morgen. Filmen skriver jeg om senere.

i morgen (søndag) viser de:

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg