bytur 07.10.2015

Det er ikke lett å forlate Lykke Polaris alene hjemme, jeg sliter litt med å bare gå i butikken. Men innimellom trenger man ting man ikke får tak i på det lokale senteret og man vet at det er bare bra i lengden at hun lærer seg å være alene en time eller to. forresten helt alene er hun ikke for hun har jo Luna Felis som passer på henne.

Jeg startet turen på nedsiden av steen og strøm, søstrene greene for å få tak i det jeg faktisk skulle ha, Bånd til smykkene mine. Endte med å kjøpe litt ekstra. Julegaver ikke avbildet.

Så gikk turen videre opp på Egertorget og Lush. Helt klart den butikken jeg brukte mest penger i, men en hyggelig person bak kassen gjorde at alt virket billigere. Ikke en person ble oversett da de kom inn døra og da jeg spurte om prøve og innrømmet at jeg pleide å gi dem bort på bloggen, fikk jeg 6.  Så blir sikkert snart en mini giveaway. Den ene beholder jeg selvfølgelig til den store lush pakken i kalenderen min.

Jeg så noen gå forbi med Standard poser og tenkte at de kanskje hadde sprettballer der, noe de hadde så Lykke Polaris er veldig fornøyd nå.

Jeg gikk å små tittet litt, men var blitt veldig sliten så jeg bestemte meg for å spise på Peppes før jeg dro hjem. Jeg planla en lang liste over alt jeg ikke skulle ha i salaten min og ble overlykkelig da jeg åpnet menyen og så at salaten min var tilbake. Var veldig sulten så det ble som vanlig en liten forrett.

Linn kom og møtte meg på peppes og holdt meg med selskap mens jeg spiste salaten min (og hun opp forretten min) så tok vi oss en liten vandre tur bort på gamestop for å sjekke pris på julegaven hennes. Nå var jeg så sliten at det bare var å kaste seg i en drosje og komme seg hjem.

Litt sjokkerende å komme hjem fra handletur og innse at du er tom for mat ?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg