iq test for å handle?

Først må jeg innrømme at jeg både er sliten og hadde lavt blodsukker på dette tidspunktet, men det forandrer ikke hvordan jeg opplevde dagens handletur.

Nå tenker jeg ikke på de vanlige irritasjon momentene som surrete mennesker, folk som går seg bort i heisen og foreldre som har tre barn på rad som sperrer av hele butikken. Nei nå tenker jeg på de som det virker prøver sitt  beste på å være totale idioter og er stolte av det. 

Jeg var allerede sliten og oppgitt etter en del av de øverste da jeg innså at jeg hadde glemt en vare i matbutikken. Jeg sukket, betalte ferdig, satte varene på stolen og gikk inn igjen. det var ingen på automat kassene så dette burde gå fort…
Innen jeg kom tilbake til automat kassene hadde to tenåringer klart å sperre alle sammen ved å ikke gidde å lese instruksene og når den ene låste seg grunnet feil, bare tatt neste osv… utrolig nok hadde de klart å få betalt ved den siste kassa og mens jeg gikk bort til den for å betale den ene varen min kolliderte de med sperren for å komme ut.

vi var nå to damer der og jeg fikk revet av kvitteringen deres og ga dem dens mens vi forklarte at de måtte scanne den for å komme ut. nå låste kassa mi seg også og jeg ble stående å vente mens hun andre ga opp og gikk i vanlig kasse. mens jeg sto der å ventet sto disse guttene og prøvde å presse seg ut, om og om igjen. merkelig nok kunne de hverken lese eller høre, men da hun i butikken kom, slapp de ut. litt komisk og irriterende og jeg ristet på hodet og tok turen opp i dyrebutikken.

her sto det en mann foran meg og fikk hjelp. han lurte på prisen på et produkt og hun bak kassa klarte ikke å peke på riktig. det er greit nok at de sliter å innse at sier man at man skal ha en pumpe med det nummeret skal man ikke ha for, men jeg ville være hjelpsom så jeg leste lappen under pumpa til han. Men er det virkelig prisen sa han og de fortsatte videre med dansen sin. hun bak kassen fant pumpa og da ba han henne sjekke prisen… jeg beit meg hardt i tunga for å ikke si at ja de skriver jo bare priser på random… overraskende nok kom prisen på akkurat det som sto på lappen og han ville da ikke ha den. hun i kassa måtte bare le da hun så meg rett i øynene og leste prisen for han.

glad for å komme hjem, katter og hunder er så mye lettere å forholde seg til. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg