Jeg trenger mer tid

pulsen øker og jeg blir stresset. Jeg ser rundt meg på alle tingene som skal hjelpe meg å holde meg i ro og slappe av, men jeg har jo ikke tid til dem. På skrivebordet ligger fargelegging boken klar, jeg kan jo sette på en film eller en episode og legge litt farger. Blikket mitt flytter seg til siden og det halvferdige halskjedet på arbeidsbordet, jeg savner så å jobbe med smykkene mine. 
Jeg vet jeg burde skrive et innlegg eller to på bloggen, jeg ligger langt etter på filmer og bare litt etter på bøker. ja og så var det bøkene jeg holder på meg og vil lese da, når skal jeg få tid til dem?

Jeg kryper sammen i en ball og skjelver, jeg er så sliten at folk rundt meg blir bekymret. Problemet er bare at jeg gjør ingen ting. eller det er ikke sant, jeg prøver veldig hardt å holde meg i live. spise mat og ha rene klær å gå i. Jeg leker og går tur med Lykke, dette kombinerer jeg ofte med noe annet og jeg slapper av. Det er mange som er villig til å ta lykke av hendene mine en dag eller to for at jeg skal få slappe av, men det er ikke hun som sliter meg ut, det er verden. kan noen fjerne den for meg i noen dager?

nei jeg får bare krype opp i senga igjen, når man sover 15-18 timer i døgnet blir det virkelig ikke mye tid til noe annet. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg