Loppemarked dag for de på 2 ben

I dag var det loppemarked hos naboen og ikke så veldig overraskende var nesten hele familien der. Vanligvis pleier jeg å løpe til brettspill og elektro for å få oversikt over spill før de blir solgt ut, men i dag ble det andelenes. Jeg var innom brettspillene først, men hadde allerede på veien bort sett ikea hylla jeg er så glad i. Jeg gikk fort igjennom spillene før jeg tok tak i hylla og slapp den ikke før den var min for 50 kr.

Min Mor og tante var så snill å bære hyllen bort til rullestolen min som sto på utsiden. jeg hadde tatt med meg den fordi jeg er veldig dårlig for tiden og orket ikke å stå å vente på at det åpnet. jeg hadde nok klart å gå de 50 m bort. Det var en rask tur innom elektro, fin lopper og kjøkken uten noen kjøp. Men inne blant bøkene fant jeg noe. Billy og zits hefte og noen gode filmer til kalenderen min. tok med meg noen matte bøker også, fordi jeg elsker matte.

På veien ut passerte jeg et bur og jeg ringte mamma for å høre med henne. vi hadde egentlig bestemt oss for å holde oss til de reiseburene jeg hadde, men det sto jo der og kunne være en god ide. Mens jeg pratet med henne så jeg to cola glass på ting og tang bordet utenfor og bare kastet meg etter dem. Jeg kan se på lang avstand om det er glass jeg har i samlingen min eller ikke og det er ekstremt sjeldent jeg ser noen jeg ikke har. 10 kr for 2 tyske cola glass. vi endte med å kjøpe buret også, det vil bli perfekt størrelse til lykke når hun blir stor. 50 kr.

Siden vi nå hadde enda mer å bære på fant vi ut at det var på tide å planlegge hvordan vi skulle komme oss hjem. Mamma gikk å hentet et bilde hun hadde kjøpt og jeg gikk for å kjøpe meg en vaffel. Her møtte jeg på kusina mi igjen og vi gikk sammen til stolen min og logistikken, hun hadde også kjøpt en hylle.
Det endte med at mamma tok ned de tingene jeg hadde kjøpt og satte dem utenfor leiligheten og jeg kjørte ned og la fra meg tingene nederst i oppgangen (ville ikke gå inn og stresse lykke)
så lasset vi stolen min opp med hyller og alt annet folk hadde kjøpt og fikk plass. Tanta mi og Linn bar min kusine sin nye hylle hjem og jeg kjørte i forveien, lasset av og kjørte ned sparksykkelen til kusina mi som hadde sterke smerter i foten og vondt for å gå.

Veldig sliten dro jeg nå hjem for å få i meg litt mat. jeg tok inn småtingene. resten av tingene bar mamma og tante da de kom ned litt senere og vasket leiligheten min for meg. Jeg fikk tatt meg en lyntur på senteret for å handle inn noen ting jeg trengte.

hatt en kjempe fin dag og er langt over over trøtt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg