ingen filtre

Jeg er veldig sliten og dette merkes på kroppen og i hodet. Mens kroppen blir sliten og syk, blir hodet overaktivt.

Jeg jobber veldig hardt med å holde de filtrene av ting rundt meg oppe. de kommer ikke naturlig og det krever mye fokus å holde dem oppe. Mest av alt har jeg dem oppe for at det skal gå an å være sammen med meg, men jeg merker det på andre ting også. Nå legger hodet opp flere og flere mønstre og det blir vanskeligere og vanskeligere å bryte dem. Ikke bare vaner i livet, men bøker, filmer og serier blir totalt ødelagt for hodet mitt systematiserer all informasjonen med en gang og jeg blir sittende med en fasit nesten før spørsmålene dukker opp. Dette var forresten et stort problem med min x samboer, han hatet og elsket å se på filmer med meg. morro å dele opplevelsen, men kunne jeg ikke en eneste gang ikke plottene før de kom. Det handler ikke om dårlige historier egentlig, men mønstrene de følger. oppdager du mønstret er det som å se på repriser. forskjellen kan være om det kommer en morder inn som aldri har hvert omtalt eller nevnt, men dette er ofte i enda dårligere historier. Jeg prøver ikke å si at jeg er et geni, men at når jeg er slik som jeg er nå fokuserer jeg så hardt på det jeg holder på med at mønstre blir klare. jeg klarer ikke å la være.

Men det å se mønstre i samfunn, politikk, matte, eller historier er ingenting mot marerittet som møter meg når jeg går ut av døra. hodet mitt vil prøve å ta med seg alt som skjer og det er millioner av lyder, mennesker, farger og bevegelser å forholde seg til. Jeg hadde en kjempe fin tur i natt hvor jeg bare gikk å tittet på en stjerne og jeg storkoste meg. om en time starter marerittet med senteret først (må ha mat) og så loppemarked.

jeg elsker loppemarked og dette blir den eneste helga i høst jeg går, ellers har jeg holdt meg unna. men denne helga har naboen og hele familien drar.

Jeg er så utrolig sliten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg