desember mareritt

Jeg vet ikke helt hvorfor, men i det siste har jeg hatt stressdrømmer om desember. Egentlig har jeg hatt dem i hele år, men natt til i dag var den ekstremt sterk og jeg våknet og sovnet om hverandre. Jeg vet jeg våknet fordi jeg jevnlig måtte sette meg opp og gå igjennom datoene for å innse at det bare var drømmer.

Det mest spesielle med denne drømmen var at jeg mistet kontroll over hvilken av tilstandene som var virkelig og hvilken som var drøm. På den ene siden lå jeg i senga og gikk inn og ut av søvn, her var det 1. desember og mot kvelden. Jeg hadde helt mistet kontroll over tiden og innså at ikke kalenderen min var satt opp og klar og jeg hadde ikke lagt ut et kalender svar. Jeg hadde så lyst å få fikset på dette, men jeg var for dårlig og måtte sove.
På den andre siden viste jeg at det var bursdagen til lillesøsteren min og at det var god tid på å få opp kalenderen, og det var ingen spørsmål å svare på. Jeg fikk roet ned angsten og stresset nok til at jeg sovnet igjen og så var det 1. desember igjen… slik holdt jeg på lenge.

vanligvis drømmer jeg at det er 17 desember eller noe slikt og jeg innser at jeg har gått glipp av kalenderne fordi jeg hadde mistet kontroll over tiden. følelsen jeg får da er tristhet og ikke stress, jeg elsker kalenderne og er livredd for å gå glipp av morroa. hvorfor jeg drømmer om dette vet jeg derimot veldig lite om.

men jeg har ingen planer om å droppe min eller andre kalendere i år og har mange fine premier som ligger å venter på vinteren.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg