just fantasy

Det har hvert en fantastisk tur med Fantasy, det eneste vi savnet var netttilgang. jeg brukte opp Internett pakken på mobilen på 5 minutter så det ble ingen blogging resten av turen.

På veien til Kiel hadde vi først en runde hvor vi gikk å så hvor alt på skipet lå. det ble en ganske lang tur, men den var genial for resten av reisen.vi satte oss ved en bar og tok oss en drink og så på sjøen før vi skulle spise. D vi tok en tur rundt i butikkene før vi gikk opp på lugaren, både for å se litt og for å kjøpe inn ting vi ville ha på lugaren. Det var godt å slappe av litt før vi pyntet oss og gikk ned for å spise. vi spiste på ala carte resturangren. jeg fikk aspargis med spekeskinke til forrett og kalvefilet til middag, jeg avsluttet med creme brulee.

vinduet på lugaren

 

bordet vårt når vi spiste m utsikt 

jeg hadde funnet ut at det var strobelys på show forestillingen, så vi måtte avlyse disse planene. vi gikk heller opp på lugaren og slappet av. Jeg tok meg en rask tur ned på casinoet for å prøve ut spilleautomatene, de var ikke like spennende som da jeg var ung.

ikke store gevinsten

skal man spille, må man gjøre det på de gamle gode.

 

Avsluttet kvelden med spill på senga.

 

Vi spiste frokost ca kl 8, noe som er ekstremt tidlig for meg. men da slapp vi unna det siste maset og fikk tid til å slappe av og se på innkjøringa til Kiel. Det var strålende sol og det var mange som sto der ute og så på sjøen. jeg synes det var morsomst med krigsskipet som forfulgte oss. etter en stund kom det et til også, det var tilfeldig men litt morsomt også. 

Etter å ha hvert på Land rakk vi nesten bare å bestille bord på bufeet til middag før mamma skulle opp på spa avdelingen og få massasje. Jeg skulle opp 30 minutter senere og klippe håret. dette gjør jeg veldig sjeldent, så var bra jeg fikk gjort det.

Vi gikk ned igjen sammen og jeg fortalte mamma at jeg hadde prøvd å skrive et blogginnlegg mens jeg venta på å gå opp, men at den slukte dagens Internett kvote. jeg klarte meg forresten fint uten nett resten av dagen.

Vi gikk ned til middag klokken 5 og satt der en stund og koste oss. så handlet vi inn det vi skulle ha på taxfree før jeg gikk opp og la meg, helt utslitt. jeg lå selvfølgelig å spilte en stund på senga, men det var bra å legge seg tidlig.

sto opp igjen kl.0900 i dag og mamma hadde kjøpt frokost til meg. siden jeg hadde pakket det meste kvelden før gikk resten ganske kjapt og vi gikk opp på dekk og så innseilingen til Oslo også. Da militærhelikoptrene sirklet rundt oss måtte jeg spørre mamma om det hadde brutt ut krig mens vi var på tur. grense på militær følge fantasy får når den kjører inn…

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg