kultur i kiel

Vi gikk bare litt rundt etter at vi hadde brukt litt penger i Kiel og mamma så et kirketak over noen bygninger. vi fulgte etter det og havnet på en plass som var belagt av brostein. det var gamle bygninger rundt oss og mamma bestemte seg for å gå inn i et av dem for å se om det var tilknyttet kirken. Siden det bare var trapper opp kjørte jeg rundt bygningen og fant kirken. Jeg kjørte tilbake for å hente mamma, men jeg kunne jo ikke bare rope på henne. heldigvis fant jeg en heis på baksiden og da jeg kom ut av den traff jeg rett på mamma i rådhuset. de var litt forvirret over hva vi gjorde der, men vi fikk forklart og vi ble gitt vei anvisning.

kirken hadde vakre vinduer på utsiden og vi måtte ta bilder av dem.


Men kirken var ikke mindre vakker på innsiden. den luktet som en gammel rot kjeller og lukta satte seg som smak i munnen. det var ikke ubehagelig, bare andelenes. 


Mamma tente et lys og jeg så på orglene. 

når vi kom ut igjen gikk vi rundt plassen vi hadde hvert på og da fant vi ut at den siste bygningen var teateret.

Nå følte vi at vi hadde klart å pakke inn både shopping og kultur veldig bra i de 2 timene vi hadde på oss. og vi bestemte oss for å gå ned til gågata igjen, kanskje prøve å nå akvariet før vi måtte snu så vi rakk båten. vi hadde muligens rukket å gå bort til akvariet og sett hva de hadde utenfor ( som i følge omtalene skulle være det eneste som var verdt å se) men det ble så mange små omveier at vi bestemte oss for å gi opp ved konsert og utstillings området. mamma fikk med seg en kirke til, men jeg kom ikke inn der og kunne bare ta bilde på utsiden.

Nå var tiden vår ute og vi gikk igjennom kjøpesenteret tilbake til båten for å få litt pause fra sola så jeg ikke fikk solstikk. det var veldig fine timer i Kiel.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg