wii time

Jeg er veldig glad i harvest moon serien og det er mange ting på på wii versjonene som jeg liker godt. Nå har mange av de tingene jeg har likt best med konsollspillene kommet over på 3ds siden de maskinene har blitt sterkere, men det fjerner ikke den originale kjærligheten til spillene.   

Men det er bare ett eneste wii spill i serien jeg har klart å fullføre, det første. for selv om jeg liker konseptet, at spillene er større, at det er flere valg på hva du kan gjøre og selvfølgelig de ville dyrene du kan temme, går det ekstremt sakte. for mens jeg på ds kan spille 2-3 dager i timen ( kommer litt ann på spillene og hvordan jeg spiller) tar det ca 90 minutter å komme igjennom en dag i dette spillet.

om det skjedde mye i løpet av dagen hadde det sikkert ikke hvert så mye, men mesteparten av tiden bruker du på å løpe mellom “brett” lange strekninger hvor du bare holder gå fremover knappen inne og har etter hvert lyst til å knuse høyttalerne for du er så lei av den lyden. når du endelig har kommet halvveis til nabogården skifter du “brett” og en loding side kommer opp. dessverre er ikke disse raske heller. nå lurer du sikkert på hvorfor jeg gidder å spille videre, og sannheten er at jeg som regel har gitt opp etter 5 dager i spillet.

Men jeg er glad i konseptet og det roer meg veldig å spille, så jeg prøver på igjen og igjen. nå har jeg spritet opp spillet med mye statistikk føring og game of war på siden under de lengste strekningene. hadde hvert morsomt om jeg klarte å fullføre det en gang, eller ihvertfall kommet igjennom et år. ( rekorden ble satt første gang jeg spilte og jeg spilte til 5 sommer, ca 35 dager)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg