Sankthans

Det skulle ikke være store feiringen, og det ble det heller ikke. vi hadde en bring det dere vil spise og så møtes vi bak blokken samling og den varte ikke i mer en 45 minutter. det var litt forskjellig grøt og alle som passerte ble invitert med. Jeg hadde planlagt å spise hamburger i dag og det lot seg jo lett ordne med en engangsgrill ( vi orket ikke å starte opp den store grillen) og jeg ble grillmester for kvelden.

Jeg hadde akkurat lagt burger nummer to på grillen da det startet å dryppe fra himmelen. Resten av folket kastet seg over tingene sine og ryddet seg inn mens jeg sakte men sikkert gjorde klar maten, la de siste pølsene på grillen ( fin middag i morgen) og satte meg ned å spiste ferdig. Familien måtte selvfølgelig løpe ut på verandaen og ta bilder av trassige meg som ikke ville la regnet ødelegge.


jeg spiste rolig opp mens de siste pølsene stekte bak meg, pakket sammen sakene mine og gikk inn til de andre. ikke var jeg våt og det hadde sluttet å regne. dere overdrev litt sa jeg før jeg satte meg ned å prøvde å se nyhetene med dem. jeg liker ikke nyhetene, de irriterer meg.

men jeg sa også til dem at jeg har bodd i Norge i 30 år og ser forskjell på en mini regnbyge med store dråper som faller langt fra hverandre, og det som kan bli et kraftig regnvær. man kan ikke løpe inn og gjemme seg for hver dråpe, da sliter man. jeg fulgte mitt eget råd om å alltid ha med seg solkrem og paraply, i dette tilfellet sol hatt og regnfrakk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg