Grandiosa pizzarull

Reklame | Trybe

Det er en stund siden jeg meldte interesse hos likenshare å prøve dette produktet og jeg trodde egentlig de hadde glemt meg. Men plutselig dukket det opp et medlemskort i posten og jeg leste nøye igjennom påmeldingen før jeg gikk bort på bunnpris og plukket med meg en. Det var den siste ost ok skinke rullen de hadde så jeg var ganske fornøyd.

Men den informasjonen som vekket mest oppmerksomhet på påmeldingen var at vi måtte huske at den skulle varmes opp i 2 minutter og ikke 3 som det står på pakkingen. På en møte gjør dette alle vurderinger litt feil siden vi får et annet utgangspunkt enn en som kjøper den i butikken. jeg håper de lager nye pakninger med riktig informasjon på, uansett burde denne feilen varsles om på utsalgsstedene.

Det er ikke vanskelig å varme opp rullen, men jeg vet at det er mange som river av pakningen og putter i microen og ikke leter vilt rundt på pakningen etter instruksjoner. alle trinnene for å få den riktig kan fort bli oversett.

Ulempen med alle disse punktene er også at pakningen fort faller fra hverandre i butikken og du aner ikke hva som har hvert borti maten du skal spise. litt uhygienisk og kan være et stort problem om den har kommet i kontakt med noe man er allergisk mot. 

Nok en gang er tanken om at man bare kan ta pakningen i hånden og gå å spise bra, om du skal gå å spise. den er ikke noe hinder om man vil ta den på tallerken og spise med kniv og gaffel slik jeg gjorde, men da ser man fortere de upraktiske tingene.

Jeg syntes smaken var grei nok, for meg smakte den som alle de andre forsøkene på pakket inn pizza i frysedisken. selve grandiosa smaken var ikke der, noe jeg egentlig var glad for. 

lyst å prøve produkter og dele din mening om dem? meld deg på likenshare

( skulle ha hvert link til påmelding, men sliter med at mange sider er nede nå)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg