sommerfest på solvik camping

Etter noen timer med ekstra søvn, dyrlegebesøk og en rask tur på senteret for å ta ut penger, var det tid for mitt første møte med folket på Solvik camping. Jeg har jo vært på intervju der, men møtte ikke noen andre enn de to jeg pratet med den gangen. Ja jeg er kanskje livredd for folkemengder og var allerede utslitt, men jeg kan gjøre det meste om jeg bare får sove nok før og etter.

Jeg valgte å gå meg en tur inne på området å se litt og så stå å se på sjøen mens jeg ventet på at klokken skulle bli 7. jeg så ingen poeng med å gå inn før jeg måtte og kanskje bli utslitt før maten. Egentlig kom jeg inn helt perfekt. Fikk en plass på det bordet som var så å si fullt og havnet sammen med flere hyggelige damer som var mer enn villig til å svare på alle spørsmålene mine når jeg først åpnet meg opp.

Siden jeg følte meg trygg på plass situasjonen min meldte jeg meg også frivillig til å selge lodd slik at jeg fikk hilst på folk. I tillegg liker jeg lodd, liker å selge og liker å ha noe å gjøre.

Maten var god, men kanskje litt mye sopp å styre unna, jeg klarer ikke konsistensen på sopp. Var ikke trygg nok til å kapre en av de som jobbet der å bestille meg en brus, så endte opp med å drikke vann.

Loddsalget gikk greit og jeg var nå trygg nok til å gå bort til de ansatte og be om te i stedet for kaffe. Et veldig stort skritt.

Loddtrekningen startet og jeg var ikke sikker på om jeg ønsket å vinne noe eller ikke. Å vinne er å trekke oppmerksomhet mot meg og selv om jeg gikk en runde tidligere så hadde jeg loddene i mellom meg og dem som en beskyttelsesvegg. Jeg vant to premier og ga bort den ene. Det var en tur med båt mellom Sandefjord og Strømstad, noe jeg aldri ville få bruk for. Men boka beholdt jeg og jeg håper på krefter og muligheter til å prøve den ut.


 

Var ganske fornøyd når jeg satt i drosjen hjem og håper fortsatt på å få plass der snart.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg