obos dag på tusenfryd

Det var en gang at obos dagene på tusenfryd var gratis for medlemmer, men det er veldig mange obos medlemmer i Oslo og parken ble veldig full. Nå kan jeg ikke si at å ta en liten sum for billetten har satt veldig stoppe for presset, vi sto i bilkø lenge for å komme inn på parkeringsplassen.

Jeg kjørte opp og ned den bakken til selve parken noen ganger for å få i orden billetter, kjørepass og selvfølgelig tilslutt dra. Tilslutt sa jeg til de andre at de bare kunne ta rulletrappen, de måtte jo gå den lange bakken?

Vi hadde litt hakkete oppstart av turen da vi egentlig ikke la noen plan, og det er lett å bli overveldet av alt det er å gjøre. Men etter å ha ventet litt utenfor marerittet og funnet ut at jeg ikke kan ta den grunnet strobelys, fikk jeg og Jonathan tatt speedmonster. Dessverre var de ansatte litt vanskelige og vi måtte ordne oss et kjøre bånd til slik at vi kunne kjøre sammen. Jeg orket rett og slett ikke tanken på å måtte ta to av alle karusellene på rad.

Vi valgte å ta en is hver før vi fortsatte med karuseller. Tanta mi fikk seg to runder på tømmerenna, men onkelen min var med på de fleste. Høydepunktet var nok når jeg bestemte meg for å ta skykoster og Jonathan ble med. Så mange år har jeg hatt lyst, men jeg har alltid vært for ung (var 18 års grene på starten) eller det har vært for dyrt. Endelig fikk jeg fly.

 

Det var veldig mye folk og når solen forsvant på kvelden ble det plutselig veldig kaldt også. Glad vi tokk tømmerenna mens det enda var varmt. Vi dro helt utslitte før det stengte og slapp lang bilkø på vei hjem.


2 kommentarer

Siste innlegg