happy happy happy

Det er som følelsen av å vinne i lotto. En dag da alle biter bare faller på plass og du sitter der sjokkert og glad og lurer på om det egentlig er mulig. Men i motsetning til en lotto gevinst du har vunnet er ikke min glede like sikker.
Jeg vet jeg kan våkne opp en dag i uka og finne alle gleder i ruiner, men det stopper meg ikke fra å nyte denne sjeldne dagen.

Jeg startet dagen ute i sola i samtale med Solvik Camping. Jeg fikk vite en del om stedet, priser og til min store overraskelse at plassene ikke deles ut på ansiennitet, men på prioritering. Det er også to ledige plasser så de som blir prioritert som 1 og 2 får plasser i år. Jeg vet at sjansen for at dette blir meg er liten, men det er et mye større håp enn alle årene jeg forestilte meg på venteliste. Skulle jeg ikke få plassen kan jeg trøste meg med at den gikk til noen som trengte den mer enn meg.

Etter denne samtalen dro jeg til pappa for å feire bursdagen hans. Det var en veldig koselig middag med nærmeste familie. Nesten i det jeg kom inn døra måtte jeg fortelle dem om samtalen, drømmene og mulighetene. Min stemor smiler stort og klarer ikke å vente til etter middagen å fortelle at de skal selge den ene leiligheten i huset og om alt går som planlagt var planen å gi oss en forskudd på arven vår. Så å skaffe en campingvogn om jeg skulle få plassen ville ikke bli noe problem. Salget er ikke 100% sikkert, men det ser veldig bra ut.

 

I min verden legger ikke ting seg opp i rekke for at det skal gå bra. Jeg er vant til å alltid sloss oppover harde skrenter med hakke for å holde meg fast. Så jeg har bestemt meg for at jeg skal nyte denne dagen hvor sola skinner og alt ser supert ut. Så får vi heler ha en realistisk tilvenning til verden i morgen.


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg