spill: game of war – fire age

Image result for game of war fire

Det er morsomt med småspill på telefon/pad som man kan slå i hjel tiden med, men pass deg for pengeslukene. Min første tanke når jeg så reklamen for spillet var ikke enda en slik, og min andre og tredde var heller ikke så veldig positiv. Men så fikk jeg i oppgave å spille opp til level 5 i et slikt tjene inn poeng program og da forelsket jeg meg i det.

Det er et veldig lite, men for meg stort steg inn i multiplayer verden. Det jeg ikke har vært så glad i før, er noe av det jeg liker best her. Det at man starter opp i nye kongedømmer gjør det også lettere å komme i gang siden de som har spilt lenge ikke kan kaste seg over deg.
problemet med spillet er som med mange andre at du virkelig føler deg fristet til å bruke penger i det. Og jeg har egentlig ikke noe poeng å bruke penger i et slikt spill, for om jeg liker det, blir det litt som å betale for det. Men jeg bruker ikke mer enn jeg hadde vært villig til å betale for spillet i app store.

Du har lyst å bruke penger for å få ting til å gå fortere, jeg har som vanlig løst dette med å spille på tre forskjellige brukere samtidig. Da har jeg noe å klikke på mens de andre jobber.

Det er nok ikke et spill jeg vil spille i evigheter, jeg går nok lei om noen måneder. Men det er bra tidsperspektiv for meg på slike spill. Jeg er forresten kjent til å kunne holde ut lenge om jeg først bestemmer meg for det, men for mye fordeler for de som betaler eller ustabil server er somregel det som får meg til å slutte.

Jeg koser meg og har du lyst til å prøve dette krigsspillet så la meg verve deg 😉

Vervekode må registreres før level 5 og gir samme premier til begge to mens du blir sterkere: PTC8 31315 75714

Er du venn på facebook kan vi sende gull til hverandre også (det er det man bruker penger på)

 

Game on

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg