Tomme Hyller

Det er så frustrerende når butikken støtt og stadig går tom for varene du skal ha. Når dette skjer for ofte får man virkelig lyst til å bytte butikk.

I dag dro jeg litt sent til butikken siden jeg var utslitt etter å ha tømt kjellerboden og måtte sove litt. Jeg var egentlig forberedt på at de kom til å være utsolgt for brødet mitt så sent, selv midt på dagen er det en 50/50 sjanse for at de har det eller ikke. Dette er det eneste brødet jeg spiser og grunnen til at jeg handler på Meny.

Men jeg hadde en ting på lista mi, ingredienser til Cesar salat. Jeg var veldig overasket da jeg fant ut at denne middagsplanen bare var å drømme etter. Jeg var veldig sulten og oppgitt så jeg priset meg lykkelig for pizzabua vedsiden av senteret og ringte inn og bestilte en pizza mens jeg fortsatt handlet.

Jeg ble nå plutselig mer klar over tomme hyller og varer som sto nevnt, men det sto noe annet i hylla. Det var faktisk mye av dette. Da jeg passerte melkeproduktene var det en annen som ropte til moren sin at de var utsolgt. Jeg snudde meg å så mange tomme hyller inne i melkeskapene.

 

Hvordan kan man drive butikk når det blir vanlig å høre frustrerte kunder som ikke finner de varene de skal ha. Undervurderer de hvor mye som selges eller har de strammet hardt inn på hvor mye de bestiller inn for at ingenting skal bli kastet. Jeg er usikker, men koser meg med god middag.

 

Siste innlegg